Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 fájlkiterjesztés....

Windows 7 fájlkiterjesztés. Hogyan?

Figyelt kérdés

Két kérdésem lenne:

1, Azt hogy lehet megcsinálni win7 alatt, hogy kiírja a fájlkiterjesztéseket és lehessen ezt szerkeszteni(

(.php .html .png .jpg stb...)

2, Ha meglehet csinálni (lásd 1,), akkor az csak 1 profilban érvényes? (remélem :D)

2012. márc. 8. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:

1. megnyitsz egy mappát

2. bal oldalt rendezés/mappa és keresés beállítása

3. nézet fül

4. ismert fájltípusok kiterjesztésinek elrejtése/pipa ki

5. alkalmaz/oké

ha jól tudom, akkor csak abban a profilban lesz, de ez nem 100%

2012. márc. 8. 18:20
 2/4 coopper ***** válasza:

Szia.

Számitógép - Keresd meg a mappát - Rendezés - Mappa és Keresés beállitásai - Nézet fül - Ismert fáj tipusok kiterjesztésének elrejtése.

Alkalmaz - Ok.

Kép : [link]

Sok siket.

Üdv.

2012. márc. 8. 18:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Kösz :D

az a baj hogy nekem be volt jelölve, de a php fájlkit.-et nem írt ki a neve mellé.. mert nekem két gépem van (1-ik közös) és a másikon XP van... dropboxot használok a fájlátvitelhez, és ha XPn szerkesztem a fájlkiterjesztést akkor az win7en is megjelenik a típusba, de a neve mellett nem tudom szerkeszteni...

Kép:

[link]

[link]

2012. márc. 8. 18:41
 4/4 A kérdező kommentje:
na mindegy... totalcommanderben meglehet változtatni :P deazért kösz
2012. márc. 15. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!