Letöltöttem a photoshop 7. 0-át. És aztán eltűnt minden ikon. Lehet, hogy vírus? Mi a válasz a kérdésre?
Figyelt kérdés
Mit csináljak?Amikor befejeződött a letöltés kérdezett egy olyat,hogy mibe nyissa meg.És én kiválasztottam a windowsmediacentert.Aztán megpróbáltam megnyitni,de nem lehetett,csak a windows media jelent meg.Aztán a kukába raktam.Később eltűnt az összes ikon a tálcáról(csak innen)vagyis egy fehér lap volt a helyén aminek a közepében a windows jel van.És ezek után minden programot ezzel a windowssal nyitja meg.A vírusban nem vagyok biztos,mert a vírusírtóim nem jeleztek.2009. jún. 9. 15:31
1/3 anonim válasza:
Feltételezem, hgy ISO fájlt töltöttél le, ezt pl Neroval CD-re kellene írni vagy Daemon-Tools-sal CD szimulálni, és onnan telepíteni a cuccot. A gépen csinálj egy rendszervisszaállítást mondjuk a tegnapelőtti időpontra, aztán onnan kezdd újra.
2/3 anonim válasza:
Az előző válaszoló jó dolgokat írt, de ha csak azért nem tudnád megnyitni mert ISO fájlt töltöttél le, attol még nem tünnének el az ikonjaid az asztalról.Ezért szerintem vírusról lehet szó.Vannak rejtőzködő vírusok amik (álcázni)tudják magukat és a vírusírtók nem minden esetben ismerik fel.Szerintem futtas le egy viper rescue-t, vagy egy a-squared-et csökkentett módban.Mind a kettő ingyenesen letőlthető a netről.Nekem ezek beváltak.Főleg a squared!!!
3/3 gamegép válasza:
Én máma csináltam meg nekem se volt ikon csak egy kis internete mutatot mindegyik ikonba en azt csináltam hogy kitürltem a fiokot de csak a fiokot nem az adatot és csináltam egy uj fiokot és jo let meg van minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!