Egy email fiókot be lehet állítani két különböző számítógépen levő Outlook programban ugye, úgy, hogy az eredetileg beállított helyen ne tünjön fel, hogy egy másik gépen is be lett állítva arra az e-mailre a program?
Figyelt kérdés
Le akarok buktatni valakit a levelezgetése kapcsán,de jó lenne,ha nem jönne rá,hogy én lekértem a leveleit,azt direkt beraktam,hogy hagyja a program fenn a leveleket a kiszolgálón.Akkor ha letölti,ugyanúgy újnak fogja neki mutatni,mintha én le se töltöttem volna,ugye?
(Az egyik gép a földszinten van (a router is lennvan,azzal van megosztva a két gép között a net),a másik gép pedig az emeleten.Az egyik gép le van jelszavasítva,a másik nem.Amelyik le van jelszavasítva,azon XP fut,amelyik nincs,azon Win7.Nem tudom,ezek számítanak-e)
2012. márc. 6. 16:57
11/12 A kérdező kommentje:
Az Outlook egy levelezőprogram,olyan,mint az Eudora... 65 éves az ember,aki használja,és csak azért kell neki,mert más levelezőprogramot nem ismer és nem is hajlandó megismerni.
2012. márc. 7. 23:35
12/12 A kérdező kommentje:
ja és nem wifi van, hanem chello-s upc s net... aztán hogy azon belül milyen csomag azt nem tudom és nem is igazán tudom kideríteni,mert így nagy hirtelenjében fogalmam sincs hol vannak a nethez kapcsolódó iratok...
2012. márc. 14. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!