Minden merevlemezhez tudok venni adaptert? Tervezek venni egy olcsóbb asztali gépet aminek a merevlemezét később külsőként használnám a laptopomhoz. Tudok minden merevlemezhez adaptert venni, milyen adapterek léteznek és milyen árban?
Jól értem, hogy ezek az adapterek és ezekbe megy a hdd.
Ha az utólsót venném abba bármilyen hdd belemegy vagy
ezek is különböznek?
Szia.
Igen, jól érted, ezek csak a házak, amibe a merevlemezek (HDD) mennek. Egyszerűen szétszeded a házat (két csavar) csatlakoztatod a mervelemezt + a tápot, összerakod és kész. Utánna használod
És nem. Ha az utolsót vennéd abba csak a 2.5" (két és fél colos) SATA merevlemezek mennek bele (ezek a 2.5" merevlemezek álltalában laptop merevlemezek).
Azt nem tudom, hogy 2.5" lemezt bele tudsz-e tenni asztali gépbe, de elvileg ha SATA csatlakozású akkor belemegy, más kérdés a rögzités (hogyan rögzited bele a gépbe, elvileg az asztali gépbe 3.5" hdd valóak)
Üdv.
Szia.
Akkor ha meglesz a gép és abban megvan a merevlemez, utána tudsz dönteni, hogy milyen házat vegyél hozzá.
Vagy eleve olyan gépet veszel amiben a legszimpatikusabb HDD van. (nekem a 2.5" cuccok jönnek be a legjobban, de irtam ezek általában laptop HDD-k)
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!