Melyik a legszebb asztali környezet Linuxra? Nembaj ha gépigényes vagy ha kicsit egyedibb.
Linux-ban (konkrétan Ubuntu) fent van a gördülő menű, olyan, mint a Chrome böngészőnél. Alul jeleniti meg a megnyitott dokumentumokat stb., de NINCSENEK ikonok. Puritán az Ubuntu, a célszerűség a fontos.
Itt nézegetheted:
Ubuntu 11.4: néhány ikon itt már van:
Én a KDE asztali környezetet szeretem a legjobban,mert teljesen testre szabható,átalakítható egyszerűen terminál nélkül.Nagyon szép,látványos effektek vannak hozzá És rengeteg ablak,ikon,töltő képernyő témák,dekorációk,háttérképek közül lehet válogatni:
De a legtöbb KDE kezelőfelületen a megjelenés,téma,háttérkép,gadget beállításoknál közvetlen lehet keresgélni az adatbázisban és egy kattintással telepíteni ami tetszik.Másrészt ezért is szeretem a KDE-t.
Hogy melyik téma a "legszebb" az szubjektív.Kinek ez jön be,kinek az.KDE-re a neon asztal és ikon téma szerintem nagyon szép,csak mivel nincs minden egyes alkalmazásra neon ikon ezért attól függően milyen alkalmazások vannak telepítve,elég felemás megjelenést kölcsönözhet:
Neon KDE asztal:
[link] content/show.php/Neon2012?content=148618
Neon KDE ikon:
[link] content/show.php/Neon+Icon+theme+by+FRUiT?content=111035
Rengeteg szebbnél szebb téma van KDE-re,a legkülönbözőbb stílusokban.Nehéz választani és kijelenteni hogy melyik a legszebb.Kinek melyik tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!