Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Sims 2-be lehet valahogy...

A Sims 2-be lehet valahogy nyaralót építeni?

Figyelt kérdés
Remélem érthetően magyarázom, kérdezem amit akarok. Megvan a Jó utat! kiegészítő, abban vannak nyaralók amit lehet venni, na az a kérdés hogy olyat építhetek én is? Olyat mind ami alapból benne van, hogy felépítem és meg lehet venni? Lehetséges ilyent építeni? Kóddal vagy anélkül valahogy. Lehet?
2012. márc. 5. 14:36
 1/1 anonim válasza:
Háát nyaralót venni azt lehet(gondolom ezt te is tudod, de ha nem: Telefon-ingatlaniroda-nyaraló vásárlása.) Nem vagyok benne biztos, de próbáld meg, hogy amikor belépsz valamelyik szomszédságba, felül vannak azok a kis ikonok (pl.: időjárás beállítása vagy a házi kedvencek bemutatkozó szövege, ill. belváros hozzáadása, stb.)Katt a Jó utat!-os ikonra, akkor behozza a vakációs úticélok hozzáadását (tehát hogy az abban a szomszédságban lakó simjeid el tudjanak menni azokra a helyekre nyaralni), hozzáadod valamelyiket vagy az összeset.Ha megvan, szerintem próbáld meg újra megnyitni ugyanezt az ikont, és katt rá valamelyik helyre és valószínű odakerülsz. Hogy ott lehet-e nyaralót építeni, azt nem tudom, mindenesetre próbáld meg :) Ha nem akkor vegyél egy nyaralót a telefonon keresztül, bontsd le és építsd fel a sajátodat a helyére!!! :))
2012. márc. 8. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!