Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért szaggat a GTA 4?

Miért szaggat a GTA 4?

Figyelt kérdés

Ez a razor féle letöltött változat!

Intel Core 2 Duo E4600

2 Gb DDR-2 RAM

HD6750 512MB VGA

Windows 7 32 bit

Azt tudom, hogy nem megy nagyon nagy grafikán de hát szerintem minimumon van minden és még így is eléggé. Semmit nem raktam föl mellé még, illetve volt a gta hungary-nál egy patch amit felraktam mellé de utána meg nem indult el és most felraktam újra.

Sőt még azt is kipróbáltam, hogy magától állítsa be semmi változás.

2012. márc. 5. 10:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Videókártyád gyenge hozzá, legalább 1 gigás kell. Egyébként az sem mindegy hogy a videokártyád milyen drivert használ, legjobb ha mindig frissítve van. Egyébként akármennyire is jógéped van hozzá, valamennyire mindig szaggat a játék mert rosszul van optimalizálva, a patchek azért vannak mert már kiküszöbölték a problémát. Hogy aa patcheléstől miértnem indul neked az számomra is rejtély mert akár hány embernél megpatcheltem meg láttam hogy megvan patchelve gyakorlatilag tökéletesen működik.
2012. márc. 5. 10:49
 2/7 A kérdező kommentje:
És azt meg tudná(d) mondani, hogy hány patch-et kellene felrakni?
2012. márc. 5. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:
7 patch jött ki hozzá , én sorba felraktam mindet és utána ment majdnem maxon , csak újra kell crackelni az utolsó patch után ! Azért nem ment neked . Patch előtt még a HD 4890-esen sem volt játszható 4giga ddr3-mal meg 4 maggal .
2012. márc. 5. 13:08
 4/7 Csiß ***** válasza:
Patchelni kell bezony..nekem is alig ment az alap verzió.felraktam a patcheket és tökéletesen ment.
2012. márc. 5. 14:44
 5/7 A kérdező kommentje:
1 patch-et ugyan felraktam és crack-eltem is utána de nem volt jo. Akkor majd összeszedem őket aztán menézem. Köszönöm a segítséget.
2012. márc. 5. 15:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Keress másik Cracket.. Az is számit melyik van felrakva..
2012. jún. 26. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Első vállaszolo,semmit se ért a gépekhez!!! HD6750 elég erős videókártya és azért írod lee mert 512-es ! Hát te brutális vagy! Elsőnek is nekem 8600Gt-vel ment Közepes beállitáson 1024-be ! 25-32 fps-el ! E5200-al! Akkor ennek sokkal jobban kéne vinnie! De Végülis igaz 512Mb-os :D Akkor egy 1 Gigás 8400 Gs erősebb ettöl és alkalmassabb Gta 4-re ?
2012. aug. 15. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!