Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Néhány játéknál újraindul...

Néhány játéknál újraindul (reset módjára) a gépem. Miért csinálja és mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés

elindítom a játékot(pl gta san andreas) belépek a játékba megyek vagy 20 mpet aztán újraindul az egész gépem. ezen kívül még 1 játéknál csinálja ezt a többinél minden ok. miért csinálja ezt? meg a swat 4et felrakta haverom(jól csinálta mert én is újra raktam de ugyan az) és nem tudtunk multyplayerezni, nem tudtam mozogni, beléptem a beállításokba és ki volt minden törölve. beállítottam alapra már jó volt majdnem minden de nyomtam az iránygombokat(beállítás szerintit) és nem érzékelte, az újratöltést rendesen vitte meg mindent de nem mozgott(azóta sikerült valahogy megcsinálni és jó) de a kiegészítőjét viszont egyáltalán nem tudtuk felrakni. azt írja hogy nem találja pedig ott van ahova rakná. ezt is miért csinálja? elég elbaszott 1 gép az tuti de ajándék lónak ne nézd a fogát XD(német haver adta oda de a benzinköltséget én álltam szóval ingyen gép) a gépem adatai:

alaplap: asrock p4v88

proci:Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200)

ram:

DIMM1: Nanya M2U51264DS8HC3G-5T

DIMM2: Micron Tech. 8VDDT6464AG-40BC1

DIMM3: 512 MB PC3200 DDR SDRAM

DIMM4: Micron Tech. 8VDDT6464AG-40BC1

a haverom erre a 3 külömböző ramra gyanakszik de rajta kívül mindenki azt mondja ha nem lenne jó akkor vagy sípolna hogy baj van vagy egyszerűen nem érzékelné. szerintetek is ez vagy nincs köze a gépem szar állapotához?!

oprendszer: xp

ha kell még más szóljatok

2012. márc. 4. 21:14
 1/5 A kérdező kommentje:
és köszi a válaszokat.
2012. márc. 4. 21:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Valami nem működik a gépedben, lehet hogy egyik ramod haldoklik lehet hogy a vinyón olyan szektoron van rajta amit ha használsz újraindítja magát, lehet táp vagy videokártya hiba is, sőt vírus is. Ezt nehéz megmondani célszerűbb egy szervizbe bevinni a gépet ahol bemérik rendesen a hardvereket meg mindent hogy nincs-e hiba.
2012. márc. 4. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Én a rammal kezdeném. Eleve nem szerencsés ennyi különböző ramot használni, de ettől függetlenül akár még jó is lehetne. Én azt tanácsolom 1 ramot használj de az nagy legyen és akkor még minidg tudod bővíteni ugyan akkorával (az órajel eggyezen meg) és akkor már a dualchanelt is ki tudod használni amennyire lehet.

Szóval azt tanácsolom, egyesével nézd meg a ramjaidat a Memtest-el. innen letöltheted: www.memtest.org

Ha mindegyik hibamentes, akkor rakd bele az összeset és úgy is futtasd le. (Ha hibamentesen lefut, nem zárja ki az esetleges kompatibilitási problémákat, de akkor ezt a részét félreteheted)

Útána, hdd, tápegység, vga stb...

2012. márc. 4. 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet, kevésa RAM, lehet, szar a proci, és nembírja.... az órajele semmit nem mond, de 3ghz az nem jelent semmit, ha szarm inőségű, akkorlehet az abaja
2012. márc. 5. 08:48
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi. akkor megnézegetem amiket mondtatok : ) vagyis inkább a haveromat ráveszem mert én lusta vagyok és már ő is csesztetett a ramokkal XD
2012. máj. 2. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!