Mit kell nézni ha akarok venni egy gépet netezésre, tárolásra? Teljesen topa vagyok, egyáltalán nem értek ehhez.
Van egy laptopom ami megy szervízbe. Azon filózok, hogy kéne vennem egy olyan asztali gépet amire a laptopról át tudnám pakolni a dolgokat, illetve amíg nem lesz laptop max. egy hét közbe tudjak netezni egy keveset. Tehát a lényeg, hogy a mobilnet felmenjen, tudjak rajta tárolni, netezni.
Szóval, ilyen olcsóbb gépeket nézegetek: [link]
Végülis az lenne a kérdésem, hogy melyik adatokat kell néznem ahhoz, hogy mennyit tudok rá pakolni.
Gondolom, hogy ezek nem lehetnek egy hű, de jó gépek, viszont a célnak megfelelnének talán.
Köszönöm ha vettek egy pillantást soraimra és próbáltok valami okosat mondani.
a merevlemez, vinyo mértete
a másodiknál írja, hogy 40 giga: az xp-nek hagy 20 gigát(a programok is ide kerülnek) és a többi helyre mehetnek a cuccok
igen, netezni el lehet velük, amíg nem lesz jó a laptop kategoriások
Ennél azért jobbat 20 körül már lehet.
Pentium 4-es proci legalább 2,valamennyi GHz legyen, és amit kérdezel az a winchester vagy másnéven HDD ami minél nagyobb, annál jobb. Ez amit linkeltél konkrétan nagyon tré.
Memória legyen még, legalább 512MB.
A VGA neked nem nagyon fog számítani, de hogy azt is vágd legalább 64MB-os legyen. Ez mondjuk nagyon alsó hangon.
Vaterán én is szoktam nézegetni ezeket az ócskavasakat, ősöknet netezni tökéletes.
Ez nagyon jó gép:
Alaplap Dell
Alaplapi chipkészlet Intel® Q965 (ICH8) Express Chipset
Processzor típus Core 2 Duo
Processzor paraméterei 2.33GHz, 1066MHz FSB, 4MB L2 cache
Processzor foglalat 775
Memória típusa DDR2
Memória mérete 2
Merevlemez típusa SATA2
Merevlemez méret 80 GB
Optikai meghajtó DVDRW
Videokártya Intel integrált
Videokártya foglalat PCI-Express
Hangkártya Van, integrált
Hálózati kártya Gigabit
Ház fajtája Fekvő
USB típusa USB 2.0
USB portok száma 8 db
Alaplapi csatlakozók ATA;SATA;Soros;Paralell;PCI-Express;FDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!