Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows XP SP2?

Windows XP SP2?

Figyelt kérdés

Van egy eredeti Windows XP Service Pack 2-es telepítő cd-m.

A kódja nincs meg,de mikor feltettem felajánlotta a harminc napos próbaverziót. Aztán letöltöttem egy windows xp activation cracket,ez crackelte nekem. Mikor telepíteni akartam a Microsoft Security Essentialt kiírta,hogy nem eredeti az xp. Én igazából nem akarom azt, hogy a telepítésnél azt a bizonyos eredetiséget igazoló frissítést nem telepítem,mert akkor mindig magamnak kell.Meg ha már van egy eredeti akkor ne legyek lekorlátozva. Valaki magyarázza el a dolgokat,mert nem értem.

2012. márc. 3. 19:50
 1/7 A kérdező kommentje:
Honnan tudom meg a kulcsot és hogyan tudom újraaktiválni adatveszteség nélkül?
2012. márc. 3. 19:55
 2/7 P.O.C. ***** válasza:

Ha vásárolsz egy eredeti operációs rendszert, ahhoz kódot is mellékelnek. Attól még hogy van egy gyári telepítőlemezed nem lesz eredeti Windows -od.

PL. ha én veszek egy OEM Windows -t és a kapott kód alapján beaktiválom a saját gépemen, azt egy másik gépem már nem tudod használni, hiába adom neked a lemezt és adom meg a kódot is, hiszen a licenc hardverhez párosodik.

2012. márc. 3. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivel egy crack-el aktiváltad ezért már nem eredeti, ha azt akarod hogy eredeti legyen kerítsd elő a kódot és telepítsd újra. Nem a telepítő cd teszi eredetivé hanem a kód. Ha nem sikerül rakj a Microsoft Security Essential helyett valami mást fel.
2012. márc. 3. 19:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Valahol a lemezen belül nincs meg a kód?
2012. márc. 3. 20:01
 5/7 A kérdező kommentje:
És például ha én letöltök egy xp-t torrent oldalról,akkor az nem eredeti,mert több ember gépén is van?
2012. márc. 3. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha az első frissitésnél elfogadja a Windows Update eredetinek, akkor az.
2012. márc. 3. 20:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Amit letöltesz a netről az nem eredeti.
2012. márc. 11. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!