Windows XP SP2?
Van egy eredeti Windows XP Service Pack 2-es telepítő cd-m.
A kódja nincs meg,de mikor feltettem felajánlotta a harminc napos próbaverziót. Aztán letöltöttem egy windows xp activation cracket,ez crackelte nekem. Mikor telepíteni akartam a Microsoft Security Essentialt kiírta,hogy nem eredeti az xp. Én igazából nem akarom azt, hogy a telepítésnél azt a bizonyos eredetiséget igazoló frissítést nem telepítem,mert akkor mindig magamnak kell.Meg ha már van egy eredeti akkor ne legyek lekorlátozva. Valaki magyarázza el a dolgokat,mert nem értem.
Ha vásárolsz egy eredeti operációs rendszert, ahhoz kódot is mellékelnek. Attól még hogy van egy gyári telepítőlemezed nem lesz eredeti Windows -od.
PL. ha én veszek egy OEM Windows -t és a kapott kód alapján beaktiválom a saját gépemen, azt egy másik gépem már nem tudod használni, hiába adom neked a lemezt és adom meg a kódot is, hiszen a licenc hardverhez párosodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!