Hogyan mondjam meg apámnak, hogy fel akarom rakni a Windows Vistat? KB.10 raktam ujra, de azt mondta hogyha mégegyszer ujrarakom lekódolja. Elég gáz mer akkor a saját gépemet nem használhatom. (többi lent)
Windows 7
eredeti a vista vagy mért kel az?
vagy nincs meg a windows7? (nagy hiba)
XP,van gépen és mindég tönkre megy? mi lesz a baja?
nem lehet hogy egyáltalán nem értesz a gépekhez meg a rajtuk lévö operációs rendszerekhez?
régi gép vagy új?
mert régire nem baj xp
újra meg windows 7 kell
régin a vista nagyon roszul mene
újon is... kár kinozni vistâval bármelyik gépet
max ha eredetiben van meg...
Első: előbb magyarul tanulj meg, utána próbáld újra megfogalmazni a dolgot.
Második: állítom, hogy életedben nem használtad még a vistát, csak te is nyomod a hülye marketingszöveget, amit az interneten olvastál.
Kérdező: Mégis mi köze van hozzá? Én se jelentem be senkinek, hogy mikor mit telepítek a gépre, és mikor rakom újra a rendszert. Csak csináld, egy éjszaka alatt cakk-pakk megvan, ha ügyesen csinálod.
Családi problémákba kelet volna ezt kiirnod
értelmetlen ez a kérdés
hisz nem a windows al van a gondod vagyis az melékes meg minekinek magánügye
hanem az apádal persze ez is magánügy de mivel kérdezted ezért csáládi kapcsolatokban csak joban értenek ehez
.
amugy pedig oda álsz elé és mondod:
apám én hü*** vagyok de muszáj telepitenem a windows t mert ez tesz boldogá
.
na és kész vagy engedi vagy ad egy atyai pofont
Na jó.
1) Milyen oprendszert raktál újra 10-szer?
2) Miért kellett újrarakni?... Nekem 2,5 éve fut gond nélkül az XP és a Win7 újratelepítés és jelentős lassulás nélkül...
3) És tényleg, miért pont a Vista?
4) Most miért kell újrarakni?
5) Mik a géped pontos paraméterei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!