Melyik kép szerkesztővel lehet ilyen univerzum mintájú képet csinálni? És pontosan hogyan kell? Leírnátok nekem lépésről lépésre? :$ ( Kép lent )
2012. márc. 2. 19:30
1/3 anonim válasza:
Photoshop, gimp vagy bármilyen réteg (és maszk)kezelő képszerkesztő képes rá.
Legkönnyebb: űrfotó réteg a fotóréteg fölött, aminek alacsonyabb opacity-értéke van, így átlátszó.
Nehezebb: azonos elrendezés, csak a személy körvonala ki van maszkolva, és az a rész egy minimális opacity-értékű részt kap az űrfotóból.
Nyilván ezekhez a szerkesztésekhez kompetensnek kell lenni a képszerkesztők használatában, mert ilyen műveleteket nem 1-2 db gomb lenyomásában hozzák létre, hanem műveletsorok alkotják az összhatást.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!:)
2012. márc. 2. 19:42
3/3 anonim válasza:
én egy rakás ehhez hasonló képet készítettem az előttem felsorolt képszerkesztőkkel és tanúsíthatom, hogy nem egy gyerek munka. volt amelyikkel kellemesen eljátszottam akár 4órát is, mire 'tökéletes' lett.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!