A Skrimben mire érdemes tenni vagy hogyan csináljam?
mindik amikor fejlődök akkor lehet tenni 10pontot az Életre,Staminára,és Magicra.
De mire tegyek mert nem lehet azért csak életre sem meg a másik kettőre sem.
Mit ajánlotok?
Én harcos vagyok nem használok varázslatokat.
Tehát akkor életre igaz?
Ha harcos akarok lenni akkor stamina vagy élet igaz?
És még mit ajánlanátok a harcosnak KÉTKEZES vagy EGYKEZES(egy fegyó és pajzs)fegyvert?
Ha harcos vagy/akarsz lenni akkor érdemes az Ork fajjal kezdened. Oldalakon leírják miért ők e legjobbak harcosnak, keress rá :D
na én Orkkal kezdtem, érdemes a Staminát meg az Életet nyomni. Mivel harcos akarsz lenni, heavy armort lenne érdemes viselned. Az rengeteg védelmet ad + ha fejleszted azt a skillet perkekkel akkor még jobb lesz! két lábon járó tank :P szóval jegyezd meg: stamina és élet. ezekre nyomd. elsőnek staminát nyomd fel 200-300ra aztán az életet is. kétkezes fegyver: nagyon jó sebzés és gyors de nincs védelem (ezért jó hozzá a heavy armor ami véd)!
kétkezes fegyver: lassú, nagy sebzés, kicsi védelem de szerintem a két 1kezes fegyver duó jobb!
pajzs + fegyver: kisebb sebzés, nagyobb védelem.
én két 1kezes fegyvert használok, a fejszék a legjobbak (war axe), ezek alapból többet sebeznek mint a kardok. igaz hogy perkekkel lehet fejleszteni hogy nagyobbat sebezzenek de akkor is a fejsze fog többet sebezni! a 2 egykezes fegyver gyors mozgást igényel, én a Darkbrotherhood-os rucit használom mellé de nemrég meglett a 100as kovácsolásom tehát megcsinálom a könnyű dragon páncélt :) de megvan a daedric is. ha harcos akarsz lenni akkor érdemes a smithinget is tolnod, nagyon hasznos! ha van még bármi kérdésed a játékkal kapcsolatban, írj nyugodtan üzit. remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!