Hogy jutok el a csökkentett mód indításhoz?
Figyelt kérdés
Laptopomon szeretném az Avast-ot letörölni,amihez ugye csökkentett mód kell.F2-vel bejutok a Biosba,de utána hova tovább?2012. márc. 1. 20:59
1/5 anonim válasza:
Biosban sehol, a rendszer betöltőképernyője előtt nyomkodd az F8-at
2/5 A kérdező kommentje:
Én nyomom ezerrel,de sajna nem csinál semmit :( Már 2 napja ezzel kínlódok,a neten olvastam ha F8-al nem jutok a csökk.módho,akkor a biosban válasszam ki azt a meghajtót,ahonnan eleve bootol,és ott nyomkodjam az F8-at.Csak én nem merem :)
2012. márc. 1. 21:13
3/5 waland válasza:
most nagyon durva módszert írok, de nyugodtan csináld meg :)
Miután betöltött a Windows, és már nem tölt semmi, nyomd meg a resetet :). Figyeld meg, nyomkodás nélkül lesz választómenüd.
4/5 A kérdező kommentje:
Laptopon hol a reset?Nekem csak indító gomb van :(
2012. márc. 1. 21:36
5/5 waland válasza:
Bocs, nem vettem észre, hogy laptop. Elvileg hosszan nyomd a kikapcsológombot, kb 8 mp.-ig. akkor azonnal leáll, de nem rendes leállással, hanem mintha megszakadt volna az áram. Legvégső esetben kiveszed az aksit, de ezt viszont már nem ajánlom, mert nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!