Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan torrentes arányjavít...

Van olyan torrentes arányjavító program, amit nem szűrnek ki a torrentoldalak? (pl:BeLoad)

Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 15:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen hozzáállású figurák miatt szív az egész közösség, mert még ami ingyen van, abban is csalni akartok.

Amúgy meg művészet egyből lenullázni vagy rossz arányba sodorni magad, de ez meg a türelmetlenségetek miatt van - beregisztrálsz, és máris rácuppansz az oldalra, ott markolva ahol éred.

Nem etalon, és még csak nem is kiállítandó példának, de előző leváltására új accounttal most Karácsony után regisztráltam, tehát majdnem kereken 3 hónapja - máris 570 giga a feltöltés, míg a letöltés csak nyolc. És nem kellett hozzá semmi arányjavító program. Önmagában a korrekt hozzáállás és a józan ész az, ami az arányodat javítaná. Keresel valamit, ami vagy free, vagy tömegesen kedvenc, és napok alatt betárazol magadnak annyi letöltést, amivel MÁR lehet nézelődni, és elkezdeni a rendes letöltésed.

Csak ugye türelem + átgondolás, az kéne.

Tényleg vicc az, hogy ingyen szedhetsz, de még a visszatöltési arányhoz sem vagy képes odatenni magad.

2012. márc. 3. 11:37
 12/16 A kérdező kommentje:
jólvan,gondolom 120megás nettel nagyonkönnyű bepofázni.
2012. márc. 3. 15:28
 13/16 anonim ***** válasza:

120 megás net, ezt gondolom viccből vagy frusztrációból írtad.

UPC, garantált feltöltés 2 mega, ez a középcsomagnak felel meg.

Ha figyeltél volna, a lényeg a türelem, és hogy ésszel torrentezz. Nem rácuppanva, egyből markolva ott ahol csak éred, hanem leszedve valami giga alattit kelendőt és/vagy ingyen torrentet >> megvárni azt a pár napot (mert tényleg csak pár nap), mire visszatöltöd 2-3x arányban >> lépni egy nagyobb torrent felé, visszatölteni >> új letöltés.

Nem idegeskedés hanem szövegértés kéne, komolyan.

Ráadásul INGYEN tölthetsz le, erre még az arányt is le akarod csalni, majd még neked áll feljebb? Nagyon gáz vagy.

2012. márc. 8. 13:30
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

A kérdezőnek igaza van! Lehet neked könnyű volt seedelni,de másnak,más torrent oldalon,kevés letöltők ,net sebesség stb..okozhatnak fejfájást.Én már egy hete próbálok seedelgetni,de a kutya sem tölti.Hiába akarsz te becsületes lenni,ha nem mész vele semmire.Az úgynevezett "csaló programok csak annyit tesznek,hogy elíndítják a seedet még akkor is,ha nem tölti lefele senki tőled a torrentet.Igen is szükség van rá,ha nem akarod kirúgatni magad az oldalakról.Én 25torrentet seedeltem 3napig,de a kutya sem töltötte.Akkor mondtam azt,hogy ebből elegem van,és elkezdtem nézni más megoldást.

Amit aztán hamar meg is találtam..Ez a program elíndítja a seedeket még ha nincs letöltő,akkor is!

Nem csaló program,mert seedelni akkor is ugyan annyit kell,ráadásul csak 128kbs sebességre képes a próbaverzió..

[link]

2015. szept. 2. 19:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Egy dolgot kihagysz belőle: a torrentek statisztikája listázható. Ha mindenkinek 0 a letöltési sebessége, hiszen nem töltenek senkitől, de te vígan töltesz felfelé és a semmitől nő a statod, az nem kicsit feltűnő.

Elég ha egy felhasználó észreveszi és jelenti, és téged kiraknak nyilvánvalóan aránycsalásért. Ez az összes torrentnél kockázatos ahol van beállt peer, és ránéz a kliensére vagy az oldalon a torrent megosztási állapotára.

2015. szept. 2. 20:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nem használnám,akkor már régen kiraktak volna,mert nem tudnám teljesíteni az arányt!Csak így maradhatok az oldalon!Másik felhasználó nem látja,hogy én mit töltök fel és mennyit!Azt csak én és a moderátorok látják!A modok meg nem fognak minden egyes embert figyelni,hogy ki mikor,mennyit,kitől tölt le és fel! Teljesen kockázatmentes!Régóta vagyok kénytelen használni..
2015. szept. 3. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!