Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Elképzelhető hogy a Windows 8...

Elképzelhető hogy a Windows 8 Costumer Preview még az éjszaka fölkerül a netre?

Figyelt kérdés

Már nagyon várom az új windowst mert kiváncsi vagyok milyen lesz

ugyebár 29.-én kéne megjelenni neki és fölkerülhet éjfél után a netre? vagy csak valamikor a holnapi nap folyamán?

2012. febr. 28. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Számolj rá vagy hat órát, mert amikor nálunk éjfél van, Amerikában csak délután. Másrészt ezek a dátumok csak irányadóak, az hogy pont éjfélkor (ott) elérhető legyen, még azt sem kell készpénznek venni. Főleg egy népszerű tartalomnál simán elképzelhető hogy a sok ezer érdeklődő lelövi vagy lassítja a kiszolgáló(ka)t, és csak órák-napok múlva tudod normálisan letölteni.
2012. febr. 28. 22:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Igazad van xD ez eszembe sem jutott

csak már nagyon kiváncsi vagyok mert a Development Preview enyhén szólva elég fos volt és érdekel mégis mit sikerült csinálniuk a rendszeren

köszi :)

2012. febr. 28. 22:43
 3/3 anonim ***** válasza:
hát igen, az hagy némi kívánnivalót maga után...mondjuk arra van, hogy metro programokat írjunk rajta...ahhoz képest egész sokat tud (adhattak volna valami egyszerű programot win7-re, ami bemutatja, hogy milyenek ezek az alkalmazások, és hozzá egy visual studio 2011 for DP-t)
2012. febr. 28. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!