MSN Messenger-en látnak, ha nem tudják az e-mail címemet?
Figyelt kérdés
7.0-as verzió. Egy ismerősömnek felvettem az e-mail címét, de ő ezt nem tudja és az én e-mail címemet sem tudja. Attól lát engem, és kapcsolatba tud velem lépni?2012. febr. 28. 21:27
1/3 anonim válasza:
Igen, értesítést kap róla, hogy felvetted. Csak akkor tudtok beszélni ha elfogadja.
2/3 A kérdező kommentje:
Mivel a 7.0-at időközben nem fogadta el, ezért letöltöttem az MSN messenger Live-t. Azon az oldalon kerestem az ismerőseim közül, de egyet sem találtam. Vagyis ezek szerint nem az MSN Messenger live oldalára vannak regisztrálva. Ezek szerint az sem mindegy, hogy ki, melyik MSN-ezős oldalra regisztrál fel?
2012. febr. 28. 22:09
3/3 anonim válasza:
Programot használd, ha elfogadja a felkérésed, hogy ismerősöd legyen akkor megjelenik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!