Hogyan lehet kicsomagolni egy filmet? (Lehet tudni egy filmről mielőtt letölteném, hogy ki kell-e csomagolni? )
Még nem próbáltam,de nem is volt rá szükség.
Most viszont olyan filmek jöttek le amiket ki kéne csomagolni,légyszi segítsetek.
Szia.
Kezdjük a felismeréssel.
Általában a kiterjesztésből megállapitható, az hogy ki kell-e csomagolni az adott filmet, vagy, nem (Ha a kiterjesztése ZIP vagy RAR, akkor biztosan kicsomagolós lesz a film. Ha 001, 002, akkor összemásolós lesz a film) Ha AVI akkor nem kell kicsomagolni.
Kicsomagoláshoz, kell program, mégpedig olyan ami ismeri a tömöritett álományokat.
a RAR-hoz általában winrar-t használnak (ismeri a zip-pet is)
a ZIP-hez általában winzippet. (ismeri a rar-t is)
Megpróbálhatod még a 7zip-pet, mint kitömöritöt ha kell.
Sok sikert.
Üdv.
Total Commander nem elég hozzá?
És ha ezeket,felismertem,és van programom is akkor hogyan tovább?
Nincs erről videó?
Szia.
Az SFV az ellenőrzés céljából van fent (hogy jól töltötted-e le a RAR-okat) Totalcommanderben ha ráállsz az SFV kiterjesztésű fájlra és nyomsz neki egy ENTER-t (vagy Fájl menu - Ellenőrzés - ellenrző fájl alapján )
Akkor leellenőrzi, hogy az összes RAR fájlt, hogy le lett-e töltve és hogy van-e benne hiba (egy sima CRC32-es összehasonlitás).
Sajnos a RAR kibontáshoz a totalcommander magában nem elég, megpróbálhatod vele de szerintem nem fog menni.
Ki lehet vele bontatni a RAR fájlokat, de kell neki külső kicsomagoló (ezt megnézheted és beállithatod a totalcommanderben : Beállitások - Általános beállitások - Tömöritő-nél. Itt a RAR-t kell betallóznod. Ott van, hogy ha lehet használja a belső RAR-kicsomagolót - de ez nem sokat ér szerintem)
Sok sikert.
Üdv.
Hogyan tovább-ra ? :
Ha van hozzá programod akkor két út van előtted :
1. Használod a programot (winrar) : File - Open - rar file megnyitása majd - Extract (ha jól rémlik).
2. Totalcommanderben megkeresed az első darabot (Part1.rar vagy a sima RAR ha vannak mellette r00, r01 stb kiterjesztésűek). Ráállsz és ALT+F9 akkor amásik oldalra kibontja (Ha jelszóval védett akkor megkérdezi a jelszót)
Sok sikert.
Üdv.
Nagyon rendes tőlled, hogy ennyit segítettél.KÖSZI :)
Letöltöttem a winrar programot,de sikerült személyes segítség által továbbmennem,remélem meg is jegyeztem mindent,ha legközelebb ilyen filmet töltök le akkor megbirom oldani.
MÉGEGYSZER KÖSZI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!