Régen találtam programot amivel saját ikont tudtam csinálni. Tudtok ilyen ingyenes programról?
Figyelt kérdés
már nem tudom hol van.2012. febr. 28. 17:45
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
dobtam :D ps az oké csak az ikon kicseréléhez nem kell egy program? ha nem akkor hogy hajtsam végre?
2012. febr. 28. 18:01
3/5 anonim válasza:
most ha jól értem akkor azt szeretnéd hogy kiakarsz cserélni egy icont az asztalon pl? mármint van egy alkalmazás pl firefox és kiakarod az iconját cserélni egy általad készítetre?
4/5 anonim válasza:
Ha azt akarod amit írtam akkor jobb klik az ikonon: Tulajdonságok-->Parancsikon-->Ikoncsere-->és kiválasztod azt amit szeretnél vagy betallózod a sajátodat.
5/5 A kérdező kommentje:
igen azt akartam. ja csak most vettem észre hogy ez nem is parancsikon hanem egy exe file :D na mindegy. azért kösz
2012. febr. 28. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!