Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a jó a Minecraftban?

Mi a jó a Minecraftban?

Figyelt kérdés
Mit szerettek benne? Mi fogott meg legjobban? A hihetetlen felbontású textúrák? A grafikai objektumok részletessége? A komoly történet? Mégis mi? Nem fáj ez nekem csak annyiban, hogyha tudom hogy 2012-ben egy ilyen játék ekkora sikert arat, én programozom le. De milyen hülye tudhatta volna, hogy ekkora sikert tudna elérni ezzel?
2012. febr. 27. 19:28
 1/7 anonim válasza:
én nem játszottam vele sokat,de:1.egyszerű saját szervert csinálni,2.úgy ahogy reális,3. nagyon kreatív lehet benne az ember
2012. febr. 27. 20:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Tehát az emberek a realitás felé hajlanak? Én nem dolgoznék szívesen bányában:)
2012. febr. 27. 20:16
 3/7 anonim válasza:

azért mert sandbox és nincsenek határok a játékba ...ölhetsz, építhetsz (pixelartokat,házakat,pistonműveket vagy bármit)

a játék testreszabása oly egyszerű a "texrura pack-okanak köszönheően"

2012. febr. 28. 10:09
 4/7 Wolfenstein2000 ***** válasza:
engem leginkább az fogott meg hogy kiélheted a kreativitásod. a craftolás is egyértelmű, úgy kell összerakni akármit mintha az életben csinálnád. gyönyörű építményeket is csinálhatsz, a sztori sem rossz (mert nincs), és habár Herobrine kutatása nemaratott sok sikert, azért a játékélmény mindent pótolt. és ez még csak a single player! multiplayerben arénázhatsz, telket vehetsz, együtt kiélhetitek a fantáziátokat. akár egyszerűen szervert is nyithatsz, és ha jó a géped könnyedén alkothatsz sorozatokat! de a világvége akció sem valami rossz! bemenni a pokolba, majd várat keresni és a pokolba menni ahol megkell ölni egy sárkányt... ez... ez... jobb imnt amivel eddig valaha játszottam! tudod mit! inkább Minecraft mint Crysis 2!
2012. febr. 28. 18:58
 5/7 anonim válasza:

Azért mert ilyen játék nincs még. Van sok építős, harolós, meg építős - harcolós, építős-harcolós-fejleszgetős stb, de mindegyikben van egy cél amit el kell érni. Ebben nincs semmi cél, csak amit magadnak éppen kitalálsz, ezért zseniális és nekem ezért tetszik. Ez nem mindenkinek jön be, a játékosok nagy része szereti végigjátszani az adott játékot, szereti, hogy van sztori meg főellenség stb, de aki csak magáért a játékért játszik annak pont azért tetszik mert nincs ilyen cél vagy folyamat bármit lehet benne csinálni. Ezért is tetszik sok nőnek meg gyereknek, és kevésbé hardcore videőjátékosoknak.

ui: találj ki olyan játékot amilyen még nincs és írd meg

2012. febr. 28. 19:22
 6/7 anonim ***** válasza:

egyet ertek az elotem szolokal nincs kuldi mint pl.: a call of duty-ban hogy kijatszottad es le torlod:

nincs hatar ebben a jatekban az interneten megoszthatod a vilagodat,survivalban tul kell elned estere menedeket kell epitened a szornyek elol,fat kell kivagnod abbol szerszamokat kell keszitened banyasznod kell,elelmet keresni,vadaszni,stb.

kreativ modba kielheted a tervezoi vagyad nagy epitmenyeket epithetsz:foldalatt,vizalatt,felszinen,levegoben:a fizikat meghazuttolva lebego varosokat epithetsz(foleg az 1.2 mindjart kijon 256 blokka magassággal ami irdatlan magas)

szoval egyszeruen szuper ez a jatek:)

2012. febr. 29. 14:56
 7/7 A kérdező kommentje:
coddal általában multiban szoktak játszani, értem én, de ez nem egy túlbonyolított játék igazából :)
2012. febr. 29. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!