Partícionálás adatvesztés nélkül könnyen?
Laptopomon balga módom 1db 320Gb partívioó van Win7-el. Szeretnék mellé egy linuxot feldobni úgy, hogy se az oprendszer, se a tárolt adatok ne sérüljenek partícionálás végett.
Milyen programot ajánlotok erre? Lehetőleg ingyenes Windowsos, vagy akár könnyen kezelhető Linux Live CD is jó. Köszönöm.
Én nagyon sok időt töltöttem,hogy találjak egy egyszerűen használható,adatvesztés nélküli partícionálót, ami még egyszerű is.Megtaláltam, és meglepő módon nem paragon,powerquest meg magic...izé és reboot sem kell és ingyenes is...ez a "Partition Wizard 7.6 Home Edition 32 / 64 bit"
Ha ez a progi 99 a 100-ból,akkor az összes többi el sem éri a 20-at sem,de komolyan.
Minden formátumot ismer,csúszkával méretezhető,létrehozható és törölhető bármekkora,bármilyen partíció FORMÁZÁS,ADATVESZTÉS NÉLKÜL!!! (persze létrehozásnál,főleg ha más fájlformátumot akarsz,akkor igen) Minden művelet után APPLY kell.
Akar melyik Linuxszal tudod modositani a particio meretet.
Elotte azonban erdemes toredezettseg mentesiteni a Win7-es particiot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!