Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudom crackelni a...

Softness kérdése:

Hogyan tudom crackelni a sims3-at?

Figyelt kérdés
a kód működik, de után mégsem telepíti valami hibát ír ki közben. van crack mappám, de nem enged átnevezni semmit, nem tudom mit hova másoljak? áááá! segítsetek kérlek
2012. febr. 26. 20:29
 1/5 geronimoh válasza:
a mappáknál van a CRACK mappa, ott elvileg van 2 fájl (1 db exe és 1 DLL kiterjesztésű fájl) ezekre rákattintasz jobb gomb, másolás, aztán átmész abba mappába, aminek az a neve, hogy Bin (ez ott van, ahová a géped tette a játékot) és oda beilleszted. Kérdezni fogja hogy felülirod-e, arra mész hogy igen és ennyi.
2012. febr. 28. 18:09
 2/5 A kérdező kommentje:
már 28 féle képpen crackeltem, meg tölöttem le a játékot másik oldalról azt is crackeltem, de valamit csak nem csinálok jól, mert nem akarja feltelpíteni
2012. márc. 10. 09:05
 3/5 anonim válasza:
geronimoh! nekem nem engedi átmásolni, akkor mit lehet vele tenni?
2016. nov. 28. 11:56
 4/5 Csencsili válasza:
Szia nekem azt írja, hogy nincs elég hely pedig van. :( Mit csináljak?
2016. dec. 3. 18:42
 5/5 bogi9 válasza:
Én akarmit rakok akarhova akkor se mukodik azoval mit tegyek??? :O Egesz delutan evvel a fos crakkelessel kinlodtam es nem megy..
2017. jan. 6. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!