Softness kérdése:
Hogyan tudom crackelni a sims3-at?
Figyelt kérdés
a kód működik, de után mégsem telepíti valami hibát ír ki közben. van crack mappám, de nem enged átnevezni semmit, nem tudom mit hova másoljak? áááá! segítsetek kérlek2012. febr. 26. 20:29
1/5 geronimoh válasza:
a mappáknál van a CRACK mappa, ott elvileg van 2 fájl (1 db exe és 1 DLL kiterjesztésű fájl) ezekre rákattintasz jobb gomb, másolás, aztán átmész abba mappába, aminek az a neve, hogy Bin (ez ott van, ahová a géped tette a játékot) és oda beilleszted. Kérdezni fogja hogy felülirod-e, arra mész hogy igen és ennyi.
2/5 A kérdező kommentje:
már 28 féle képpen crackeltem, meg tölöttem le a játékot másik oldalról azt is crackeltem, de valamit csak nem csinálok jól, mert nem akarja feltelpíteni
2012. márc. 10. 09:05
3/5 anonim válasza:
geronimoh! nekem nem engedi átmásolni, akkor mit lehet vele tenni?
4/5 Csencsili válasza:
Szia nekem azt írja, hogy nincs elég hely pedig van. :( Mit csináljak?
5/5 bogi9 válasza:
Én akarmit rakok akarhova akkor se mukodik azoval mit tegyek??? :O Egesz delutan evvel a fos crakkelessel kinlodtam es nem megy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!