Kisvuk29 kérdése:
Mivel lehet az olyan videókat amin telefonokat mutatnak letölteni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 17:25
1/10 anonim válasza:
Letöltesz egy normál videót, és átkonvertálod arra a méretre, ami a telefonod & a kijelzője számára optimális. Pl ezt használhatod a konvertáláshoz:
Xilisoft Video Converter
2/10 anonim válasza:
Kár, hogy a kérdező kihagyta az igét.
3/10 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kérek a hibáért. :S Béna voltam.
De úgy gondoltam,hogy,mondjuk a myshowroom.tv-ről lehet-e letölteni?
2012. febr. 26. 18:44
4/10 A kérdező kommentje:
Ja bocs,de nem hagytam ki mert "Mivel lehet az olyan videókat amin telefonokat mutatnak letölteni?" LETÖLTENI ott van.
2012. febr. 27. 14:50
5/10 A kérdező kommentje:
Így jobb? Hogy lehet az olyan videókat amin telefonokat mutatnak letölteni?
2012. febr. 27. 14:51
6/10 anonim válasza:
Hogy lehet az olyan videókat <mit csinálni?> amin telefonokat mutatnak letölteni?
7/10 A kérdező kommentje:
Az olyan videókat LETÖLTENI,hogy lehet.
2012. febr. 27. 18:08
8/10 anonim válasza:
A szórend mondjuk akkor sem jó, mert pl helyes így:
A) Mivel lehet LETÖLTENI az olyan videókat, amin telefonokat mutatnak?
B) Mivel lehet az olyan videókat LETÖLTENI, amin telefonokat mutatnak? (ez már kicsit nyakatekertebb, A verzió sokkal jobb)
A többi variáció (ahogy a tiéd is) már igazán nyakatekert, nyelvtanilag nem épkézláb megoldás.
9/10 A kérdező kommentje:
De ezzel nem a kérdésre válaszolsz.
2012. febr. 27. 21:11
10/10 anonim válasza:
Mert még így sem értem a kérdést :D Egyébként meg már válaszoltam (1. hozzászóló), de ezek szerint nem arra gondoltál... minek akarsz te telefonokat nézegetni? Fuss át egy vodafone / t-mobile / telenor katalógust...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!