Kérdező: Sziasztok. Miért nem tudom ki írni az xp-t? Már 3 lemezt rontottam el és még semmit se haladtam. Leírnátok hogyan kell? Ha lehet lépésről-lépésre?
Mit akarsz kiírni? A windows könyvtárt, vagy telepítő lemezt?
Milyen formátumban van, CD kép?
Ha a gépen meglévő rendszered szeretnéd lemezre menteni akkor az ACRONIS TRUEIMAGE nevű progi a befutó.
A jelenlegi állapotról mentést csinál, és ha egy vírus összerondítja a rendszered akkor visszatöltheted a mentett rendszert.
Amúgy ha meglévő telepítőlemezt másolnál, akkor CDkép mentésére lesz szükséged.
Több infó kellene: eredetileg mi az és min van amit ki szeretnél írni, mit vársz el attól hogy lemezen van, mi a szándékod vele.
Iso formátumban van és dvd-lemezen. Nos ennyit tudok segíteni. De az jóbb lenne ha ti segítenétek?
Köszönöm.
Ha iso formában van, akkor valószínűleg két darabban van, mert az iró progik 4 GB felett darabolják a fájlt! Megvan mind a kettő darabja? (***.iso, és hozzá egy ***.iso.001 vagy valami hasonló, a kettő összesen 4,2 GB)
Ha egyben van, akkor is csak 4 GB-t fog látni belőle az író program, és elrontja a lemezt.
Ha megvan minden darabja, akkor Nero-nál rákattintassz a CD-kép kiírására (Alcohol esetében a képrögzítés-re), beteszel egy nyers lemezt, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!