Ismer valaki jófajta Psp emulatort?
Figyelt kérdés
Nekem ojan kéne amivel csak kikeresed az iso file-t a géprõl és megy, valamint a az irányítást át lehet állítani (A jojstick miatt. Gamepaddal szeretnék játszani.) Elõre is köszi.2012. febr. 26. 13:18
1/3 anonim válasza:
Nincsen még rossz fajta se, csak a Sony birtokában, de ők meg nem adják oda senkinek.
2/3 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=IbDnLzTREkQ Nem ismerem,de ez jónak néz ki.
3/3 anonim válasza:
Amúgy általába az ilyen emulátoroknak iszonyatos gépigény kell! Pl: 1x leszedtem egy PS2-es emulátort és hozzá egy 2002-es játékot és akadt,persze ha felhúztam gépem úgy már jól ment,de számomra nem ért ez annyit és inkább hagytam. Gép:Intel Dual Core 2.8Gigaherz 1Gb videókari 4 gb ram DDR2-es és egy bika erős vinyó. Felhúzva: Proci 3-3.1Gh Memória órajel 1666 (ha jól emlékszem) + feszültségnövelés... na és rengeteg kiegészítő hibás,pl:Hangdriver,videódriver,konzol (Mármint az emulátorban,de ha mindenképp izgat a téma,hát hajrá =D Hisz nem lehetetlen =P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!