WINE alatt miért nincs hang?
Linux Mint 12 oprendszerre feltettem a wine-t. Call of Duty, Quake 2 (szeretek nosztalgiázni), Bejeweled Twist gyönyörű szépen fut - de kb. 1 perc után eltűnik minden hang a játékból. Kezdő linux-os vagyok, valaki el tudja magyarázni mi lehet a gond?
JAVA-s játék (OpenArena) az fut hanggal együtt szépen, úgy hogy wine alatt megy az is.
Az értelmes válaszokat köszönöm, a bunkók valahol máshol éljék ki vágyaikat.
Köszi
"Az értelmes válaszokat köszönöm, a bunkók valahol máshol éljék ki vágyaikat."
Köszönjük, hogy eleve feltételezed, hogy bunkók vagyunk.
a kérdésre is válaszolva:
A Cod-ról nem tudok biztosat, de a Quake 2 biztosan ezer éves, windows 95-re készült, manapság a wine-t biztosan nem erre optimalizálják. Én a helyedben próbálnék keresni valami engine modot, hogy újabb technológiát használjon.
Jobb ötlet híján futtathatnád őket virtuális gépben is.
Az értelmes válaszokat köszönöm, a bunkók valahol máshol éljék ki vágyaikat.
Ne ítélj,hogy ne ítéltess!
"1. Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek.
2. Mert a milyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek, és a milyen mértékkel mértek, olyannal mérnek néktek.
13:00
nem akartam bunkón beszólni !
örülök, hogfy külön topikot nyitottatok... már megvolt a haszna a kérdésnek.
Első válaszoló! Köszönöm.
A feltételezésemnek pedig van alapja - sokat kérdeztem itt (sokat töröltem is) és sokszor "kikacagtak" és ... na mindegy.
Mivel én csak válaszoló vagyok és csak úgy tudok válaszolni hogy ha értelmes kérdező van vagy is le ír mindent mi történt,mit csinált,minek,miért,hogyan
tudod hogy kik a kedvenceim ?
miért nem megy a COD122 a gépemen? help please
hát honnan a mákbol tudjam hogy milyen gépe van? vagy hogy eredeti vagy tört?
Az értelmes válaszokat köszönöm, a bunkók valahol máshol éljék ki vágyaikat. amikor ezt kiraktad kinyílt a bicska a zsebembe :)
ezért írtam vagy is bemásoltam egy vallási szöveget !
van egy közmondás ha nem akarsz pofont ne adj pofont :))
A játékom nem minden Winw werzión futnak jól.
Wan ami az egyiken fut jól,wan ami a másikon.
A Call of Duty 2 Wine 1.3.20-al jobban futott több embernél a Winehq szerint még a Quake 2 1.1.31 verzióval fut jobban
Ajánlom a PlayOnLinux-ot,ezzel egyszerűen meglehet oldani.Több Wine verziót is lehet használni,el lehet dönteni melyik játék melyiket használja és milyen beállításokkal.De vannak kész beállítások sok játékhoz is.Nagyon szuper progi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!