Miért nem indul a The Sims 3 kiegészítőivel együtt?
Így telepítettem: Razoros alapot töltöttem le, telepítettem, frissítettem, majd a kiegészítőket, de nem mindegyiket (Luxuslakás, Álomállások, Padlógáz cuccok, Leszáll az éj, Nemzedékek, Városszépítő, Házi kedvencek, Királyi lak.) a sorrendnek megfelelően telepítettem. A legvégén crackoltam az alap játékot. Az utoljára telepítettel indítanám (ez a Luxus lakosztály cuccok)...
Indítás után:
"Nem hivatalos módosítócsomagot telepítettél, amely nem kompatibilis a The Sims 3 alapjáték jelenleg használt verziójával. Azt javasoljuk, hogy távolítsd el a módosításokat, vagy töltsd le a frissített változatukat - ellenkező esetben a játék lefagyhat, vagy a működésében súlyos hibák állnak be"...
A Folytatásra kattintva a játék elindul, de akármelyik területet választom (Appaloosa, Bridgeport, Sunstet V, Twinbrook) töltésnél hibát ír ki: A program helyes működése hiba miatt megszakadt. A Windiws bezárja a programot és értesíteni fogja Önt, ha megoldást talált a problémára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!