Lehetséges BIOS-t UEFI-re frissíteni?
áááááááhhhhhhhhhh...
ez fájt.
de azért köszi :)
szóval: a P4-es az a régi, és írtam mellette, hogy pár hónapja vettem egy új gépet, amin gigabyte F2-es bios van (ezt amúgy egy GA-Z68A-D3-B3 lap tartalmazza), és az új gépre szeretnék uefit, mert az a túl bonyolult nekem. igazán végigolvashattad volna.
nem lehet
amiben bios van azon bios van amelyiken uefi, azon uefi
a kettő kábé olyan mint a windows 3.1 és a windows 7
Nem kell újratelepíteni semmit.
Ha BIOS van rajta, azt nem lehet frissíteni UEFI-re.
nem
ha egy alaplapon bios van, azt sehogy nem lehet uefire frissíteni
az uefi használatához olyan alaplapot kell venni, amin uefi van
ááá
én vagyok a vak, bocsi; a második hozzászólásod végét nem olvastam el figyelmesen
az alaplapcsere nem egy egyszerű dolog, és amúgy is a biosban csak egyszer kell mindent jól beállítani
kár volt figyelmesen elolvasnod, de azért nem baj :)
nem arra gondoltam, hogy kicserélem a lapot, (csak arra, hogy mi lenne ha... , tehát: ) magát a BIOS-t kéne teljesen kicserélni, ezért írtam zárójelben a C meghajtós dolgot, mert ugye ott a windows is teljen törlődne, de ez ugyebár képtelenség, mert egyik program se tudja saját magát letörölni, ugye ha valamit 100%-osan törlünk, akkor azt is végülis a windows csinálja (és elvileg az se tökéletesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!