Gergő321 kérdése:
Elmenne a gta4?
Figyelt kérdés
Windows xp proffessional
cpu:2600 MHz
Alaplap lapkakészlet :nVIDIA
nforce4,AMD hammer
Rendszermemória: 2,00 GB ram
Videókártya:ASUS EAH2600 sieres
(512mb)
képernyő:Plug and play monitor
hangkártya:C-media cm6501 like
sound
Hálózati kártya :tpLINK 11b/g
wireless adapter
Alaplap:ASUSTEK COMPUTER INCH
M2n-e sli
CPuid cpu név:AMD athlon 64 x2
dual core processor 5000+
2012. febr. 23. 21:24
11/21 anonim válasza:
így van a gta4 utál minden konfigot.
12/21 A kérdező kommentje:
Fele low fele medium beállításon van és egy kicsit se akad! :& mos végzett a telepítéssel szóval ne gyengézd le mert nem akat és megy 22 fsp vel.
2012. febr. 23. 21:47
14/21 anonim válasza:
Ha tényleg igaz amit mondasz akkor tedd fel rá az 1.0.5.0 patchet(1.0.0.4) azzal megy a legjobban
15/21 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy igaz-e de ha tényleg megy ezen a konfigon akkor az a 22FPS csak a legnagyobb csúcs amin ment
16/21 anonim válasza:
Nem hiszem ez a legjobban optimalizált patcc(nekem is ezzel ment a legjobban) meg a alap verzióba árnyékok is benne vannak az is -FPS ebbe meg már tudja őket offolni.
17/21 A kérdező kommentje:
Igen az. De full minimum beállítások mellett megy egy kicsit többel is.majd holnap csinálok egy vidit hogy milyen és belinkelem
2012. febr. 23. 21:57
18/21 anonim válasza:
A vonalsimításra találhatnának már ki valami patchet mert undorító ahogy az élek kinéznek
19/21 anonim válasza:
Háááát ja azon amúgy 7. patch javít, de még úgy se valami szép. Esetleg Ultimate Graphics Tweak mod-al lehet próbálgatni az szépít rajta.
20/21 anonim válasza:
512 mb videókártya és Intel Pentium Dual Core Inside 2.5 Ghz én ezekkel majdnem fullon tolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!