Az Avast az van olyan jó vírusirtó mint a Nod32? Vagy ezt a két vírusirtót lehet egyszerre használni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 18:23
1/6 anonim válasza:
van!
de, még véletlenül sem használj, két valósidejű víruskergetőt, mert összeakadnak és "szép" kék-halál lesz a vége...
2/6 anonim válasza:
ESETenként még jobb is az avast. Utóbbi egy hónapban három olyan férget is találtam az irodai gépeken, amit a nod nem fogott meg (vagy felismerte, de nem irtotta), az avast viszont eltüntetett. Szóval a híre ellenére semmivel nem jobb a nod, mint a többi.
Ja és eszedbe ne jusson egyszerre két víruskergetőt feltenni, mert abból legjobb esetben is rendszerlassulás lesz.
Valós idejű vírusirtó mellé max gyorssegély programokat használj (pl. DrWeb CureIt, ami csak végignézi a gépet, de nem figyel állandóan a háttérben)
3/6 anonim válasza:
NeM NeKeM a HuJe AvAsT! rontotta el a gépemet!!!
4/6 anonim válasza:
"NeM NeKeM a HuJe AvAsT! rontotta el a gépemet!!!"
vszínűleg, "HuJe" voltál a használatához!
5/6 anonim válasza:
Szia,a NOD32 nm jó vírusírtó,az Avast sokkal jobb (soha ne haszlálj egyszerre 2 vírusírtót!)
6/6 anonim válasza:
Avast + Comodo tűzfal + Superantispyware = biztonságos PC
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!