Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Iso filmeket hogy és mivel...

Jozsoo kérdése:

Iso filmeket hogy és mivel lehet átalakítani Xvid-be, DivX-be, Mkv-be, úgy, hogy a minőség ne romoljon?

Figyelt kérdés
Az Ultra Video konverterrel próbálkoztam,át is alakította, de a hang nagyon rossz lett.Mi a tapasztalat ezen a téren?Köszi!
2012. febr. 23. 13:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Az iso az lemezképfájl, nem szokás ilyen formátumokra alakítani. Hülyén is nézne ki pl. ha egy windows telepítő DVD-t akarnánk mkv-be konvertálni.
2012. febr. 23. 13:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Nem telepítőlemezt akarok átalakítani,hanem játékfilmeket,hogy kevesebb helyet foglaljanak.Erre szeretnék valami megoldást!
2012. febr. 23. 13:30
 3/9 anonim válasza:
jó konvertáló program a total video converter, de az isoból előbb ki kell szedegetni a videófájlokat
2012. febr. 23. 13:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Kipróbálom!
2012. febr. 23. 13:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Format Factory.
2012. febr. 23. 13:43
 6/9 A kérdező kommentje:
A Format Factory be sem vállalja,rögtön kiírja,hogy nem szabványos file vagy valami ilyesmit.
2012. febr. 23. 14:13
 7/9 anonim ***** válasza:

Ohh, jogos, bocsi, azt hittem, hogy ISO-t is tud közvetlenül konvertálni.

Megnézttem, valóban úgy használöm én is, hogy először kibontom az ISO-t. Mondjuk megnyitod 7-zip-pel, a tartalmát kimásolod egy könyvtárba és ezt a könyvtárad adod meg a FF-nak.

2012. febr. 23. 14:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Biztosan ez a jó megoldás,az előtted válaszoló is ezt tanácsolta,nemsokára kipróbálom.Köszi a válaszokat!
2012. febr. 23. 14:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Oxi! Jó lett! Kösssz!
2012. febr. 27. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!