Két képernyős mód egy ablakban megjelenítve?
Két megjelenítő van a grafikus kártyára kötve.A TV másik helységbe van(LCD megjelenítők).Egyes játékok áttolják a másik megjelenítőre a dolgokat.A visszahelyezéshez át kell menni a másik helységbe(drót nélküli egér és billentyűzet támogatással).Létezik olyan program mely meg tudja jeleníteni egy ablakban a képet ami a másik megjelenítőn van?
Egy ablakra gondolok az egyik képernyőn ami mutatja mi van a másikon.
Arra az időre megcseréled a megjelenítőket a videókártya beállításoknál, visszatolod a tartalmat aztán csere ismét.
Van amelyiknél hotkeyt is lehet hozzárendelni.
Szóval az elsődlegest és másodlagost cseréld, aztán pedig vissza.
Igen próbálkoztam ilyesmivel is,a gond az megint csak az volt hogy maradt vissza olyan program a másik megjelenítőn,és ugyanabban a cipőben jártam mint előtte.A másik megjelenítőt csak videó lejátszásra használom(KMPlayer+6 és Full Screenbenn megjelenik a két).Eggyes játékok futtatásakor keletkezik ilyen probléma,hogy kitol egy bizonyos programot a másik megjelenítőre,ezért gondoltam arra hogy egy ablakban láthatnám a másik képernyőt,mint a távoli számítógép vezérlésnél.
Már gondoltam arra is hogy távoli vezérléssel az interneten keresztül próbálkozom saját gépem vezérlésére.De kétségeim vannak hogy ez működni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!