Szerintetek tényleg működik a Roulette Bot Plus?
Hee.A kaszinok fel vannak keszulve mindenre.Van ez a dubläzos,mokäzos strategia.. :D
Fel raksz 1-dollärt a pirosra,elbukod majd 2-dollärt stb stb.Elmeletileg müködni kellenede mert addig dupläzod a tetet amig rä nem esik a szinedre de sajna a kaszinok is ismerik es vedekeznek is ellene kemenyen.Egy ideik müködik is de miutän eleget nyertel megunja a gep a veletlenszerüseget es szepen elkezdi beadogatni akär 25-ször is az ellenkezö szint.
A nagypenzü embereknek nem jelentene problemät akär 30-at is dubläzni,de sajna sok kaszino korlätozza a limitet es evvel kizärja ezt a fajta modszert.Nem is hiszem hogy letezik olyan kaszino amelyik ne korlätoznä.. mert akkor sokäig nem huznäk.
Befizettem 200$-t valameik kaszinoba mär nem emlekszem.Szepen elkezdtem nyomatni 1$-s teten.Biztos ami biztos beällitottam a roulette bot programot hogy csak azutän kezdjen el rakni miutän leesik az ellenkezö szinre 9-szer!Egy hetig müködött is.Sokat nem..de 200$-t nyertem vele.Gondoltam ingyen van es csak nyerhetek.Mi baj lehet?Rosszul gondoltam..
Én ki fogom próbálni, de óvatosnak kell lenni, a másik meg hogy ez szimplán csak duplázgatok, marhára nem fog működni. Mert meg fog változi a véletlen szám generátor a stratégia játékosoknak legalábbis akik lebuknak, ezért kell óvatosnak lenni, ha bekapsz egy ilyen rangdot, akkor zsinórba véletlenül végtelenszer fog ugyan az a szín kijönni, és pont mindig akkor lesz a másik mikor váltasz. ilyen hogy 8-10 szer kijön ugyan az a szín, azonnal abba kell hagyni, és félbe kell hagyni a játékot, és bebukni, amit addig vesztettél mert már csak tovább fogsz veszteni.
Én úgy akarom kipróbálni ezt az RBP-t hogy betartani az általuk tanácsolt dolgokat, lehet bebukom, de ez a penész, tudni szeretném, legfeljebb tanul belőle az ember, a lényeg, hogy nem szabad hogy elkapjon a nyerés héve, soha, mert rötön bukta. Illetve tudni kell mikor félbe hagyni egy menetet akkor is ha biztos lesz a vereség.
ez olyan mint vru-vírosírtó helyzet.
Sok vírus a vírusírtó cég készít, itt is ez működik, a legtöbb ilyen botot 1-1 kaszinó készítteti, így sok kezdőis belefektet némi pénzt, rövid távon megugrik a forgalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!