Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Szerintetek tényleg működik a...

Webshark25 kérdése:

Szerintetek tényleg működik a Roulette Bot Plus?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni hogy a Roulette Bot Plus mennyire megbízható a fizetős kaszinónál.
2012. febr. 21. 21:37
1 2
 11/16 Canario válasza:
100%

[link]

ennyire működik....

2013. aug. 5. 15:14
 12/16 anonim válasza:
ti aztán baromira bízhattatok benne ha ennyi pénzel próbálkoztatok
2014. febr. 16. 22:45
 13/16 diomeda válasza:
52%

Hee.A kaszinok fel vannak keszulve mindenre.Van ez a dubläzos,mokäzos strategia.. :D

Fel raksz 1-dollärt a pirosra,elbukod majd 2-dollärt stb stb.Elmeletileg müködni kellenede mert addig dupläzod a tetet amig rä nem esik a szinedre de sajna a kaszinok is ismerik es vedekeznek is ellene kemenyen.Egy ideik müködik is de miutän eleget nyertel megunja a gep a veletlenszerüseget es szepen elkezdi beadogatni akär 25-ször is az ellenkezö szint.

A nagypenzü embereknek nem jelentene problemät akär 30-at is dubläzni,de sajna sok kaszino korlätozza a limitet es evvel kizärja ezt a fajta modszert.Nem is hiszem hogy letezik olyan kaszino amelyik ne korlätoznä.. mert akkor sokäig nem huznäk.

Befizettem 200$-t valameik kaszinoba mär nem emlekszem.Szepen elkezdtem nyomatni 1$-s teten.Biztos ami biztos beällitottam a roulette bot programot hogy csak azutän kezdjen el rakni miutän leesik az ellenkezö szinre 9-szer!Egy hetig müködött is.Sokat nem..de 200$-t nyertem vele.Gondoltam ingyen van es csak nyerhetek.Mi baj lehet?Rosszul gondoltam..

2014. ápr. 29. 16:43
 14/16 diomeda válasza:
Ha van olyan kaszino ahol nem korlätozzäk a limitet..akär meddig dupläzhatod,es van több ezer dollärod erre a celra akkor hajrä!Meg kell värni mig leesik legaläbb 5-ször az ellenkezö szinre,majd pakolni ovatosan 1$-t es addig dupläzni amig le nem esik a szined.Havi 100ezret meg lehet vele keresni es ingyen van!
2014. ápr. 29. 16:50
 15/16 anonim válasza:

Én ki fogom próbálni, de óvatosnak kell lenni, a másik meg hogy ez szimplán csak duplázgatok, marhára nem fog működni. Mert meg fog változi a véletlen szám generátor a stratégia játékosoknak legalábbis akik lebuknak, ezért kell óvatosnak lenni, ha bekapsz egy ilyen rangdot, akkor zsinórba véletlenül végtelenszer fog ugyan az a szín kijönni, és pont mindig akkor lesz a másik mikor váltasz. ilyen hogy 8-10 szer kijön ugyan az a szín, azonnal abba kell hagyni, és félbe kell hagyni a játékot, és bebukni, amit addig vesztettél mert már csak tovább fogsz veszteni.

Én úgy akarom kipróbálni ezt az RBP-t hogy betartani az általuk tanácsolt dolgokat, lehet bebukom, de ez a penész, tudni szeretném, legfeljebb tanul belőle az ember, a lényeg, hogy nem szabad hogy elkapjon a nyerés héve, soha, mert rötön bukta. Illetve tudni kell mikor félbe hagyni egy menetet akkor is ha biztos lesz a vereség.

2014. máj. 13. 19:49
 16/16 anonim ***** válasza:

ez olyan mint vru-vírosírtó helyzet.

Sok vírus a vírusírtó cég készít, itt is ez működik, a legtöbb ilyen botot 1-1 kaszinó készítteti, így sok kezdőis belefektet némi pénzt, rövid távon megugrik a forgalom.

2014. aug. 14. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!