Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Honnan tölthetek le teljes...

Honnan tölthetek le teljes ubuntu-t?

Figyelt kérdés
Teljes alatt azt értem, hogy nem kell hozzá egymillió csomagot letölteni telepítés után, hogy egyáltalán le tudjon játszani bármit. Tehát alapból rajta legyenek a csomagok a telepítő cd-n, dvd-n. Azért kell így, mert nincs netem azon a gépen amire az ubuntu-t raknám.
2012. febr. 21. 13:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem akarlak én meggyőzni semmiről. Te akarsz meggyőzni arról hogy nem kell itt olyan sokat letölteni, mert helyettem letölt mindent az oprendszer. A kérdésem kifejtése végén ott van erre a válaszom: "Azért kell így, mert nincs netem azon a gépen amire az ubuntu-t raknám." Windows-ban pedig, mint mondtam, alig kellett valamit letöltenem (ubuntuhoz képest), nem pedig azt, hogy semmit. Legkevésbé azt, hogy telepítés után mindent tud.

Erről ennyit.

2012. febr. 21. 14:52
 12/12 kovpet ***** válasza:
A jigdo kell neked. :)
2012. febr. 25. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!