Vírusirtó szoftver kellene. Tudna-e valaki valami hatékonyat javasolni?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Mivel eléggé sokat szoktam internetezni és nem tudom nagy eséllyel elkerülni a vírusokat ez ellen kellene nekem egy erősen védő vírusirtó ami nagy eséllyel tudja felismerni és kiölni a vírusokat.
Válaszokat előre is köszönöm.
2012. febr. 19. 21:16
1/7 waland válasza:
Ez a kérdés elég komoly hitvitát tud indítani, én nod32-t használok, de ingyenesként szóba jöhet az avast is. Ha tudsz rá valamennyit áldozni, akkor esetleg a kaspersky antivírus is jó lehet, de van még vagy száz a piacon.
2/7 anonim válasza:
Én a nod32-t ajánlanám, azt használom, még nem volt vele probléma.
3/7 anonim válasza:
Én az AVAST-ot ajánlom! Nekem bevált!
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Avast, AVG free szerintem egykutya, ugyanazt tudják, talán az Avast kevesebb erőforrást zabál.
Ami nagyon fontos: NE legyél rendszergazda a gépeden, miközben netezel, hozz létre a gépeden egy korlátozott jogú felhasználót. Ez gyakorlatilag uyganolyan fontos, mint a víruskereső.
7/7 anonim válasza:
Rengeteg van, egy részük ingyenes, másokat meg kell vásárolni. A legjobb szerintem nem az internetről letölteni, inkább meg kell venni egy évre. Avast, AVG,Norton, szóval sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!