Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ajánlanátok JRPG játékot PC-re?

Ajánlanátok JRPG játékot PC-re?

Figyelt kérdés
Azok a fajta taktikai RPG-k érdekelnének, amelyekben a csata körökre osztott és a különböző képességeket egy menüből kell kiválasztani és ugyebár jó hosszú a történetük. Gondolok itt Final Fantasy-szerű játékokra, de ugye annak csak a VII. része jelent meg gépre is. Egy fokkal modernebbet keresek, már több helyen is körülnéztem, kíváncsi vagyok, hogy itt találok-e választ :-)
2012. febr. 19. 13:04
 1/8 Kujmandosz ***** válasza:

heroes6

assasin creed2

2012. febr. 19. 13:09
 2/8 Kujmandosz ***** válasza:
skyrim
2012. febr. 19. 13:12
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de ezek nem JRPG-k. A Heroes inkább stratégiára hajaz, AC2 inkább akció, a Skyrim pedig csak sima RPG (ami mellesleg nagyon tetszett). További tippeket várok! :-)
2012. febr. 19. 14:23
 4/8 waland ***** válasza:
Kb. az FF7 volt az utolsó igazi jrpg, amit kiadtak pcre, ill. van még egy The last remnant címen, de nem valami nagy durranás. Én ps2 emulátort használok, ma már a legtöbb játék egész jól fut rajta. Egyébként bár nem körökre osztott, de a Dragon age origins kimondottan jó, és lehet körökre osztott stílusban is használni.
2012. febr. 19. 15:00
 5/8 waland ***** válasza:
Váá, elrontottam, a Dragon agere nem jrpg-t akartam írni :).
2012. febr. 19. 15:16
 6/8 A kérdező kommentje:
kösz a tanácsot waland, akkor lehet, hogy én is bepróbálkozom az emulátorral
2012. febr. 19. 15:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Mostanában ilyen kisebb JRPGket elkezdtek kiadni errefelé PCre, keress rá a Steamen:

YS: Oath Of Felghana (ez a legjobb az újak közül)

Recettear (ez egy érdekes JRPG, mert egy adósággal küzdő boltot kell benne menedzselni)

Chantelise: Ez 3D rpg, de a gyengébb fajtából ... ha túl jó játékra vársz csalódni fogsz, ha nem vársz sokat tőle akkor el lehet lenni vele.

Fortune Summoners (ezt még nem vettem meg).

2012. ápr. 8. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja ki ne hagyjak pár régebbit: Grandia 2, (Last Remnant bár ez nem lett jó)...
2012. ápr. 8. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!