Ajánlanátok JRPG játékot PC-re?
Figyelt kérdés
Azok a fajta taktikai RPG-k érdekelnének, amelyekben a csata körökre osztott és a különböző képességeket egy menüből kell kiválasztani és ugyebár jó hosszú a történetük. Gondolok itt Final Fantasy-szerű játékokra, de ugye annak csak a VII. része jelent meg gépre is. Egy fokkal modernebbet keresek, már több helyen is körülnéztem, kíváncsi vagyok, hogy itt találok-e választ :-)2012. febr. 19. 13:04
3/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ, de ezek nem JRPG-k. A Heroes inkább stratégiára hajaz, AC2 inkább akció, a Skyrim pedig csak sima RPG (ami mellesleg nagyon tetszett). További tippeket várok! :-)
2012. febr. 19. 14:23
4/8 waland válasza:
Kb. az FF7 volt az utolsó igazi jrpg, amit kiadtak pcre, ill. van még egy The last remnant címen, de nem valami nagy durranás. Én ps2 emulátort használok, ma már a legtöbb játék egész jól fut rajta. Egyébként bár nem körökre osztott, de a Dragon age origins kimondottan jó, és lehet körökre osztott stílusban is használni.
5/8 waland válasza:
Váá, elrontottam, a Dragon agere nem jrpg-t akartam írni :).
6/8 A kérdező kommentje:
kösz a tanácsot waland, akkor lehet, hogy én is bepróbálkozom az emulátorral
2012. febr. 19. 15:24
7/8 anonim válasza:
Mostanában ilyen kisebb JRPGket elkezdtek kiadni errefelé PCre, keress rá a Steamen:
YS: Oath Of Felghana (ez a legjobb az újak közül)
Recettear (ez egy érdekes JRPG, mert egy adósággal küzdő boltot kell benne menedzselni)
Chantelise: Ez 3D rpg, de a gyengébb fajtából ... ha túl jó játékra vársz csalódni fogsz, ha nem vársz sokat tőle akkor el lehet lenni vele.
Fortune Summoners (ezt még nem vettem meg).
8/8 anonim válasza:
Ja ki ne hagyjak pár régebbit: Grandia 2, (Last Remnant bár ez nem lett jó)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!