Oracle VM VirtualBox-ra miért nem tudok XP-t telepíteni?
Sziasztok!
Feltettem ezt a programot és mindent a varázslóval csináltam. Létrehozott valamit külön partíciót stb. Aztán megadtam neki egy a gépen levő xp-t. El is indul szépen a telepítés de aztán lefagy a teljes gép és semmit nem csinál. Próbáltam egy régebbi, tutira működő xp-vel, azt cd ről indítva. Kb ugyanez a helyzet. Nem tudom mi lehet a probléma :S
Így csak találgathatunk, lehet, hogy kevés memóriát adtál neki, gyenge a laptop, stb.
Esetleg írhatnál egy konfigurációt, valamint, hogy a telepíteni kívánt XP-nek memóriát, helyet stb. adtál.
"a telepíteni kívánt XP-nek memóriát, helyet stb. adtál."
helyett:
a telepíteni kívánt XP-nek mennyi memóriát, helyet stb. adtál.
Igaz, bocsi!
A gép a következő, sztem ezzel nincs gond.
400 mega ramot adtam neki a merevlemez méretét hagytam 10 gigán dinamikus opcióval.
A többi beállítást azon hagytam, amit felkínált.
Az asztali gép kb ugyanilyen erőben van és ott hamar telepített.
utolsó, ez jónak tűnik, lehet ezen kellene elindulni.
Bár az asztali gépemben is SATA vinyó van.160 gigás. A szabvány dologgal nem tudom mire gondoltál de az a konfiguráció elég régi, szal lehet benne valami.
Hogyan kellene akkor eljárnom? Ehhez a részéhez már nem értek sajna. Nincs olyan xp, amibe integrálva van ez a funkció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!