Nem kompatibilis a windows 7-el?
Fél éve vettem egy laptopot.
packard bell easynote tk f4081 típusú. Felraktam rá a Windows 7 Ultimate-t és valamikor fogja magát és lefagy kb 5 másodpercre, aztán megy tovább. pl.: zene hallgatás közben játék közben, film közben viszont nem...érdekes. Próbbáltam újra telepíteni de nem oldotta meg. Esetleg rakjak fel windows xp-t? De új laptopon ne menne a windows 7? Mi lehet még a probléma? Vírusírtó?Driver?Particionálni gondolom lehet a laptopot is... Másra nem tudok gondolni. Vírus biztos nem volt rajta. Garanciásan vissza küldtem szervizbe de megállapították, hogy hardverileg biztos jó. Másodszorra is visszaküldtem most várom vissza. De biztos, hogy azt írják majd, hogy jó. Ötleteket írjatok légyszíves. Köszönöm szépen!
Memoria vagy HDD hiba
vagy csak helytelen telepítés
végig futtattak rajt egy teljesítmény tesztet és írták hogy minden ok. fogalmam sincs mi baja lehet :\
már nagyon sok gépet telepítettem szóval telepítéssel nincs gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!