Hogyan rakhatok fel az Internetre szöveget úgy, hogy azt ne tudják ellopni?
Figyelt kérdés
Írtam egy könyvet... és szeretném megosztani... de félek attól, hogy ellpoják (lementik, lemásolják, stb). Hogyan tudom felrakni a netre úgy, hogy a könyvet, elolvashassák ugyan, de semmilyen más formában ne lopják el?2012. febr. 16. 18:29
11/21 anonim válasza:
@20:23
Ez abszolút nem másolhatatlan, semmit sem kellett állítani hozzá, hogy simán ki tudjam másolni.
12/21 anonim válasza:
Dettó, 1-1ben ki lehet jelölni és másolni.
13/21 anonim válasza:
Gyanítom, hogy mit használtál, de az a script firefox alatt nem működik, mindjárt megyek másik böngészőre, ott is megnézem, mi a helyzet.
14/21 waland válasza:
ez cseles, illesszétek be valahova :). Ettől függetlenül ha le akarják másolni, legfeljebb legépelik kézzel, vagy print screen és irásfelismerő.
15/21 anonim válasza:
Rosszul gyanítottam, de attól független másolható.
16/21 anonim válasza:
Igen, nincs másolhatatlan. Ha letiltják a kijelölést, a másoló billentyűket, a printscreent, akkor is ki tudod másolni. Lefényképezik a monitort, szövegfelismerő és kész. Nincs lehetetlen. Amit én csináltam az megnehezíti egy kicsit az ember dolgát.
17/21 anonim válasza:
Frissítettem. Most elvileg eléggé idegesítő lesz a szöveg, ha be akarod valahová illeszteni.
18/21 anonim válasza:
Ez nem "cseles", egy sima konvertálás megoldja a dolgot. (kb 5 másodperces művelet.)
19/21 anonim válasza:
Na ez egy fokkal jobb, de továbbra sem nehéz a dolog.
Kimásolod a HTML forrást és egy szövegszerkesztővel eldobod a span tegeket. (Ez sem igényel több időt sokkal. :P )
20/21 anonim válasza:
Pár darabos könyvet készíttethetsz, direkt erre van:
Vagy valamilyen ha valamilyen folyóiratba sikerülne bejuttatnod, akkor ezekre bármikor lehet hivatközni, lesz rajta dátum és szerző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!