2,7ghz dual core proci,2gb ram,512mb hd vga - XP-t vagy Win7-et rakjak fel rá ha kizárólag játszani akarok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 00:06
2/11 anonim válasza:
Win7 32bit de felesleges az ultimate mert csak a helyet foglalja.Elég valamelyik kisebb verziója.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem enné a win7 a gépemet? mármint jobban mint az xp...
2012. febr. 16. 00:19
4/11 anonim válasza:
Ha arra gondolsz hogy lassabb lesz e akkor nem lesz lassabb.
5/11 A kérdező kommentje:
Csak van aki ezt mondja, van aki azt, h pl több RAM-ot eszik a Win7.
2012. febr. 16. 00:35
6/11 anonim válasza:
de. ha tényleg egész nap csak játszol azon a gépen akkor érdemes xp-t feltenned. de ha mást is csinálsz akkor már a win7-et javaslom.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem CSAK játszok, azért filmet is nézek, netezek, torrent, kb ennyi. De a legfontosabb az lenne, hogy meik rendszerrel hozná ki a gépem a legtöbbet magából.
2012. febr. 16. 00:53
8/11 A kérdező kommentje:
Persze a játékok szempontjából!
2012. febr. 16. 00:53
9/11 anonim válasza:
xp-vel.
(de azért én a helyedben win7-et tennék fel mert nem annyira nagy a különbség főleg h viszonylag erős géped van, és szerintem megtérül hogy minden máshoz jobb.)
10/11 anonim válasza:
így van ahogy az előttem szóló mondja.Na meg azért az kinézetre is ég és a föld.Na meg azért ami win7-en nem megy el nem fog neked xp-n sem elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!