Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » FormatFactory vagy Total...

FormatFactory vagy Total Commander?

Figyelt kérdés

Letöltöttem egy star stable nevű játékot, de teljesen szőke vagyok az ilyenekhez. Azt írták, tc-ben össze kell illeszteni a fájlokat. Ez eddig mind szép és jó, de azt írja ki, hogy a célfájlt nem lehet elkészíteni. Why? o.o

Utána itt olvastam, hogy formatfactory-val kell összeilleszteni, azt viszont már nem írták le, hogyan működik. Most akkor melyikkel, és hogyan?

2012. febr. 15. 23:11
 1/9 nrrolli ***** válasza:

FormatFactory : [link]

Ez egy videó szerkesztő progi

ez neked most NEM kell

Térjünk vissza a játékhoz:star stable

ha sok kicsi fájl van akkor vagy az első csomagolt fájlt vagy az utolso csomagolt fájlt kell megnyitni

az egyik alatt ott van a ISO vagy MDS ,,,stb,,!

kiterjesztésű fájl

azt kell átmásolni egy üres könyvtárba

Majd daemon tools : [link]

segítségével

feltelepíteni :

[link]

2012. febr. 15. 23:22
 2/9 Pj0tr ***** válasza:
Nem teljesen igaz. Azt írták összeilleszteni nem kicsomagolni. A Total Commander Fájl menüjében van egy összefűzés parancs. Azt kell használni.
2012. febr. 16. 09:30
 3/9 nrrolli ***** válasza:

Pj0tr

Ha rar,r0,r1,r2,r3 rarabolt fájlok vannak akkor a rar végződésűre klikkelve ott lesz a teljes fájl

vagy is én eddig így csináltam

[link]

[link]

[link]

Az össze fűzés meg NEM jó mert akkor 2x kell másolgatni igy meg csak 1x

mert ősszéfűzésnél csak egy aut nevezetű dolgot kapunk

2012. febr. 16. 10:31
 4/9 Pj0tr ***** válasza:

Nem ugyanarról beszélünk. A tömörítve darabolt fájlokat nem lehet összeilleszteni tc-vel. Viszont a kérdező semmi csomagolást nem említett.

Ha van egy nagy méretű fájl és pl emailben szeretném elküldeni, akkor nem töketlenkedek a darabokra tömörítéssel, hanem a TotalCommander/Fájl/Fájldarabolás... funkcióját használom. Ezeket a fájlokat viszont ha megszakadsz sem rakod össze tömörítővel, hiszen ebben az esetben semmilyen algoritmus nem fut le a fájl tartalmán, csupán a megadott méret mentén feldarabolja.

2012. febr. 16. 11:22
 5/9 A kérdező kommentje:

Nincs becsomagolva, régen meg simseztem, onnan tudom, hogy mi a csomagolt fájlok kiterjesztése(vagy minek hívják ._.)

De ennél semmit nem látok, csak ahogy meg van számozva.

Pl az egyik starstable_4.001, meg megvan a crc is. Azt írták, illesszem össze, csak ehhez pont nem értek... Akkor most mi...?

2012. febr. 16. 14:07
 6/9 nrrolli ***** válasza:
Megtudod nyitni TC vel a 000_1 fájlt ?
2012. febr. 16. 14:16
 7/9 Pj0tr ***** válasza:

-.-" Ha másképpen nem megy "lefotóztam".

Nincs szó csomagolásról!!!

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. febr. 16. 14:41
 8/9 A kérdező kommentje:

Utolsó: ha ilyen egyszerűen menne, nem kérdeztem volna meg, mert hülye azért én sem vagyok... -_-"

Fent már írtam, hogy ott akadtam el, hogy NEM lehet összeilleszteni, azzal van a gond...

2012. febr. 16. 14:53
 9/9 nrrolli ***** válasza:
Kell lenni egy crc végződésű fájlnak azt futtassad végig
2012. febr. 16. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!