Felraktam egy windows xp-t a gépemre(sp3).De volt is rajta egy, és ezt meghagytam,másik meghajtóra tettem az újat.De most szeretném letörölni az új xp-t mert nem oldódott meg a problémám új windowsal sem(ezt nem részletezném)Kérdésem az hogy miként törölhetem le az xp-t úgy hogy a régi megmaradjon?
Szerintem a leg egyszerűbb ha mind2-t letörlöd utánna újratelepíted az egyiket nem értem miért kell túlkomplikálni mindent
2012. febr. 15. 20:26
2/9 A kérdező kommentje:
na igen de hogy töröljem?mert a telepítő lemez elindításakor nincs olyan hogy windows törlése.Az meg gondolom hülyeség hogy törlöm a windows mappát.
2012. febr. 15. 20:33
3/9 anonim válasza:
Formázod azt a meghajtót, amelyiken a törölni kívánt operációs rendszer van.
2012. febr. 15. 20:51
4/9 anonim válasza:
Ha jól értettem, a C meghajtón van az eredeti XP, egy másik (D? E?) meghajtóra telepítetted az újat.
Egyszerű.
1. A C meghajtóról bootolsz, ha feláll a rendszer, akkor leformázod a másik meghajtót.
2. Beteszed a telepítő CD-t, a DVD meghajtóról bootolsz, kiválasztod a másik D? E? meghajtót és vagy csak simán leformázod, vagy először particionálod, utána leformázod (elég a gyorsformázás).
2012. febr. 15. 20:54
5/9 anonim válasza:
Peteszed az XP-telepítőlemezét és mikor a formázás részhez érsz formázod a lemezt és fölrakod rá az XP-t
kb ennyi
2012. febr. 15. 20:54
6/9 A kérdező kommentje:
amikor feltelepítettem a második xp-t akkor nem láttam olyan részt hogy formázás.
2012. febr. 15. 21:01
7/9 anonim válasza:
Azért nem láthattad, mert tákolt telepítőd van. Ebben az esetben szerezz egy tiszta, módosítatlan telepítőt vagy szenvedsz a jelenlegivel, ami telepítés után további problémákat fog előhozni.
2012. febr. 15. 21:55
8/9 anonim válasza:
Azért nem láttad, mert először a partició kezelést ajánlja fel, és amikor kiválasztottad, hogy hova akarod telepíteni a Windowst és Enter-t nyomsz, utána jön a formázási lehetőség.
2012. febr. 15. 22:04
9/9 anonim válasza:
Bocsánat, nem voltam elég figyelmes, mikor azt írtad, hogy a második XP telepítésénél nem láttad a formázást. Arra asszociáltam, hogy most próbáltad meg, és most nem láttad a formázási lehetőséget.
Nos, látnod kellett, mert a partíció választás után mindig a formázás jön, csak esetleg nem emlékszel rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!