Valaki a WinZip-hez valamilyen kódot nem tud?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a kreatív németet és ezzel nyitná meg,de nincs kódom hozzá.:/ Nagyon fontos lenne.2012. febr. 15. 19:27
1/11 anonim válasza:
Nem kell WinZIP a zip fájlok megnyitásához, ráadásul ez egy fizetős program, szerintem senki sem használja manapság...
Töltsd le inkább a 7-ZIP-et, az megnyit neked mindenféle tömörített archívumot és még ingyen is van:
A WinZIP-et pedig nyugodtan távolítsd el a vezérlőpultban. (Programok telepítése és törlése)
2/11 A kérdező kommentje:
de ehhez a 7z-hez is kód kell.:|
2012. febr. 15. 19:42
3/11 anonim válasza:
Nem kell hozzá kód. Mégis miből gondolod ezt?
4/11 A kérdező kommentje:
jelszót kér.
2012. febr. 15. 19:45
5/11 anonim válasza:
Szerintem nálad valami más bibi lehet, ha letöltöd a linkről a 7-zip-et, az NEM kér jelszót...
Csak elindítod, feltelepíted és használhatod.
6/11 anonim válasza:
(ne mááááár.....
A letöltött tömörített fájl a jelszavas, nem a program.)
Ahonnan a letöltési linket szedted, ott volt a jelszó hozzá.
7/11 A kérdező kommentje:
juj.bocsánat..maga amit letöltöttem,annak kellett jeszó.de nagyon szépen köszönöm a segítséget.:)
2012. febr. 15. 20:04
8/11 anonim válasza:
Jaaah, hát igen, ez érthető. Amikor létrehozol bizonyos típusú archívumokat, pl RAR vagy 7z, lehetőséged van jelszóval védeni, hogy csak az nyithassa meg, akinek megvan a jelszó. Ezt nem fogod tudni a jelszó hiányában megnyitni semmilyen programmal. Ott keresném a jelszót, ahonnan letöltötted az adott dolgot. Ki szokták írni általában.
9/11 A kérdező kommentje:
már megvan.:D köszönöm.:)
2012. febr. 15. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!