Hogyan lehet kiküszöbölni az 1317-es hibát?
"Hiba: 1317 Hiba lépett fel a következő könyvtár létrehozási kisérletekor.
C:\User\XYZ\Appdata"
Win7, elméletileg rendszergazdai jogokkal csináltam, de egyáltalán nem értem a win7-es jogok kiosztását.
„elméletileg rendszergazdai jogokkal csináltam”
De mégis mit? Mivel? Milyen szoftverről van szó?
* * *
Amúgy érdekes a hibaüzenet. Ha létezik XYZ user, akkor annak a mappájában elve van egy Appdata mappa. Nem csoda, ha nem tudja létrehozni. Ha viszont nincs XYZ user, akkor nem nagyon illik az user mappában csak úgy mappákat kreálni.
Autocad 2011-ről van szó.
az XYZ (ami egyébként hiba üzenet szerint kisB@agi) nincs az USER mappában. Rejtett fájlként sem látom.
1. Nézd meg alaposan, hogy a hibaüzenetben c:\user\… mappa szerepel, vagy c:\users\…
Ha az előbbi, akkor az Autocad a hülye. (Lásd lejjebb egy lehetséges megoldást.)
2. Mi a valódi felhasználói neved? Azt elképzelhetőnek tartom, hogy esetleg ékezetet, más jelet tartalmazó neved van, amit nem jól kezel le a program. (Nézd meg, hogy milyen mappák vannak a c:\users\ mappában. A public, Rendszergazda, Default, All users, Default useren kívül.)
Esetedben lehet, hogy a @ jellel lesznek a gondok.
Ha ékezeteket, írásjeleket tartalmazó felhasználó neved van, akkor esetleg járható út lehet egy csak angol betűből és számból álló felhasználót létrehozni a gépen, és azzal dolgozni.
* * *
A másik, amit kipróbálnék, hogy létrehoznám a c:\users\kisB@agi\ mappát és megpróbálnám újra a telepítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!