Képernyőfelbontás?
Sziasztok. Az lenne a gondom,hogy túl nagy a játék képe,amivel játszani szeretnék,ezért nem bírom be állítani megfelelően a játékot.. Érthetőbben, 800 x 600 a kib@szott képernyőfelbontása a gépemnek,és sehogy sem tudom megcsinálni segítség nélkül.. Tehát,amíg nem bírom felvenni 1024 x 768 -ra addig nem bírok semmilyen normális pc játékkal játszani.. Próbáltam azt,hogy a játékablak széleit húzgáltam(vagyis akartam..) de nem sikerült,mert nem engedi..
Bocsi ha kicsit érthetetlenül fogalmaztam,de 14 éves vagyok és szerintem a korosztályomhoz képest elég jó a helyesírásom és a fogalmazásom is.. De mind1 ez nem ide tartozik.:D
Szóval előre is köszönöm a segítséget..
Jah és még valami, szerintem valami nem stimmel az én gépem képernyőfelbontás beállításánál:
Míg az enyém ilyen:
Addig másnak(-.-) ilyen:
[link] ...
üdv
A két első válaszadónak
amint lássátok a driver fent van
csak az a kérdés hogy a windows xp által telepített vagy a gyári
ha a XP által telepített akkor le kell tölteni a legfrissebb drivert
Ha már fent van a legfrissebb driver akkor meg a monitor illesztő programját
vagy a speciális fülön állítani kell a képernyő frissítés gyakoriságát
:)
A képernyő-frissítés gyakoriság(egyébként ez mire jó?:D) 85Hertz-en van. Az a max nálam.
"ha a XP által telepített akkor le kell tölteni a legfrissebb drivert" - Linket kaphatnék hozzá? :$ 1 vagy 2 napja próbáltam letölteni,de nem találtam az intel oldalán olyat,ami nekem kell..:S
"Ha már fent van a legfrissebb driver akkor meg a monitor illesztő programját." A Monitor illesztő program az mi akar lenni?:O Azthiszem ma olvastam valami ilyesmit,de CD-m nincs hozzá..
A gépemhez semmiféle CD nincs..legalábbis nállam nincs. Anyum unokatestvére vette nekem a gépet,és nálla van minden CD.. Csak azért írom le,hogy tudjátok hogy így nehezebb megoldani ezt a problémát..:D
" A gyártó honlapjáról (Windows XP-hez):
[link] "
Ezt egy másik kérdésben találtam,letöltöttem linken található fájlt..
Először tisztázunk valami
laptop ?
ha 85 Hz van akkor vidd le 75 hz re és máris fog tudni 1024*768 at :)
asztali gép:D
oks leveszem 75re:D
:) Nincs mit szívesen :)
Egyébként ha jól megvan fogalmazva a kérdés akkor egy szuszra tudott volna bárki segíteni :)
Ez nem neked szol csak általánosítok!zárójelbe
( HI nem megy a cod IV mi a hiba?
gép megvan hozzá)
Attól hogy a kérdező kiírja hogy a gép megvan hozzá
még mindig nem elég mert ugye
1 nem tudjuk hogy mekkora a szakértelme
2 nem tudjuk hogy mit is rejt a konfigja
3 nem tudjuk hogy milyen operációs rendszer van a gépén
4 :) ha már valaki segített neked akkor illik megkeresni privátba hogy ne kérdezzen olyat amit már tud :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!