Windows xp service pack3 felrakása windows 7 ultimate helyett?
Alapból windowst tudok telepíteni... de most h win7 helyett akarok xp-t sehogy se engedi...
ha gépen belül indítom el akkor inaktív a windows xp telepítése mező, ha meg bootolni akarom akkor meg szimplán átlép...
Nem kell szétt szedni a gépet ahhoz hogy beálitsad a boot sorrendet
DE nézd meg a garis papíron hogy nem e vész el a garancia ha eltávolítod az op rendszert
A BIOS-t nem tudja anulálni az op.rendszer, mert a BIOS indul el hamarabb, és ha ott bootolási sorrendnek először a DVD meghajtó van megadva, akkor arról fog bootolni.
Mielőtt lehurrogna valaki, épp most próbáltam ki, és Win 7 op.rendszer mellett minden további nélkül elindult a Win XP SP3 telepítője. Ez a fent leírtak alapján nem is lehetett másképp.
ettől függetlenül nekem nem jó! BIOSbe megcseréltem a boot sorrendet és úgy se... ha F12-t nyomogatom akkor átlépi ha az F8-at akk meg felajánlja hogyan indítsam el a windowst...
Általában F12-vel tudtam telepíteni!
Próbáld behozni a boot menüt
valamelyik F* funkció billentyűzettel
F1 vagy F8 szokott lenni és ott kiválasztod a DVD det
bejött, elindult, de megint csak hiba:/Behozta a telepítőképernyőt és 2-3 perc után:
Nem várt hiba történt
A hibát okozó fájl:cd20xrnt.sys
A hiba sorszáma:4096
Sor:3540 modul:d:\xpsp\base\boot\setup\setup c.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!