Van valami jo program ingyen, amivel ujabb fajta mobilokat ki lehet blokkolni? (sim unlock)
Szerintem ne is kezdj bele.. A mobilok kiblokkolása "Dobozkával" történik (Unlock box).
Ehez viszont a legerősebb processzor is gyenge volna, ezért a GPU számítását használják erre a célra mint pl jelszókat feltörni vagy telefonokat kiblokkolni...
Egy ilyen dupla magos videókártya 2x CrossFireban ami tzámogatja a DirectCompute technológiát (GPU-Z ben utána nézhetsz hgoy támogatja-e). Proci elég Dual-Core vagy Sempron is :D
Persze a dobozka 150-200 Eurótól kezdődik és ebből is a fajtáitól függően több féle is kell ha ezzel foglalkozol,
pár példa:
és
De mivel eddig már 2000 Eurón felül vagyunk szerintem olcsóbb lesz ilyen kártyát beszerezni:
Ezt bedobod a SIM kártyával együtt és 85% hogy beindul.
Ez akkor használatos mikor még jótállás alatt van a telefon és nem akarod ezt elveszíteni. A SIM kártyával hogy beférjen ki kell vágni pár miniméteres részt a SIM kártyából hogy a CHIP miatt beférjen...
Egyébb kérdés?
Informatikus vagyok :)
Otthon napokig, hetekig menne a gép egyfolytában és kínlódnál, esetleg ha VPS-t kibéreslz és használlod mint GRID Computing(16x négymagos procik), de már ennyire ne bonyolítsuk :D
Bemész a boltba és pár óra múlva vagy másnap kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!