Miért nem tudok hd-be menteni windows movie maker 2,6 on?
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 20:19
1/3 anonim válasza:
:))))))) - na ezen behaltam...
Használj valami videószerkesztőt, a movie maker nem videószerkesztő kategória...
Használj adobe premiert és/vagy Sony vegast
2/3 anonim válasza:
Te fugyu XP van vagy Win 7-ed mert ha xp akkor max 720P HD videót birsz meg vágni mivel az Xp még csak erre képes a Windows movie makerel is csak 720-asat lehet max de inkáb legyen sd formátumú de ha XP van akor ne akarj még más programmal se FHD vágni mert nem jön össze mert nem birja csak sd formátumot de ha win 7 ed van akora windows live move makerel lehet HD vágni ha elég jó a géped a sony vegasal is meg a többivel is viszonylag gyorsan összedobsz videókat ennyi erre én nyáron jöttem rá igazán és még a mai napig tesztelem a vágó programokat szóval hajrá
3/3 A kérdező kommentje:
van win7 és xp egyszerre a gépemen.
A gépem szerintem koránt se rossz.
Vidi kari :Gigabyte Gtx OC[szal gyári tuningos]460 1gb 256 bites kari
Amd Athlon X2 250 3,00 ghz
6gb rammal.
2012. febr. 13. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!