Mitől van kékhalálom?
Hiba kód: 0x000000003(0x000000000,0x000000000,0x000000000,0x000000000)
Előzmények: kaptam egy rootkit trójait, amit google segítségével kiirtottam. De találtam egy programot, amit kipróbáltam: Combofix-> Anyázott az avastra és a nodra de nem törődtem vele. Eredménye meg lett...
Amiket ki próbáltam: Bebootoltam egy hiren cd ről és manuálisan törölni a combofixet és a vírusirtókat de a helyzet változatlan.
Újratelepítés nem jöhet szóba. Csökkentett módot sem viszi a gép. A kékhalál maximum 1 secre jelenik meg. Válaszaitokat köszönöm!
Minden működik. Hardveresen a gép hibátlan mivel a többi operációs rendszer alatt hibátlanul fut illetve egyik tesztelő programom sem akadt ki.
még 1x: a combofix belenyúlt valahova ahova nem kellet volna ettől össze omlott az oprendszerem-> a kérdés hogy mit töröljek vagy milyen programot használjak? Van a your uninstaller 2006 neveztű program de abba ugye nem tudom beletőlteni a xp alatt lévő programokat...
Az adatokból kifolyólag nem jöhet szóba újratelepítés. (nem ctrl+c ,v...)
Mihelyt kilőttema vírust a gép hibátlanul működött. De miután használtam a combofixet össze omlott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!