Hogy kell ezt a 2007-es wordben megcsinálni?
Az első képen lévő jó megoldásra gondolok, nekem sehogy se akar kijönni, nem teszi pont a szavakat egymás alá egy tab megnyomásával.
Ne legyen a tabulálás előtt és után szóköz.
A példában így néz ki a szöveg tabulálás előtt:
kék neonhal150 Ft
fekete neonhal160 Ft
és a két szó közé raksz egy tabot. Mindenhol így kell csinálni, ahol tabulátor választ el egy szöveget, ott csak az csinálja meg a közöket, ne szóköz(ök).
Fix tabulátort csinálj, ne a tabbal kattintgass.
Kijelölöd a szöveget, majd leraksz oda a vonalzón egy tabulátort, ahol egy vonalba kell hogy essenek a sorok. Majd ezután ha lenyomod a TAB-ot, akkor a kurzor után lévő szöveg mindig a fix tabulátorpozícióba ugrik.
Nehéz máshogy elmondani, de lehet nem vizsga előtti este kellett volna megismerni egy program működését, az előző napokban is segített volna bárki.
Tudom, hogy működik a program, csak eddig nem adtam neki figyelmet, hogy nem enterekkel kellene kezdeni a sorokat. A vizsgán 32 pontot lehet elérni, a többit a lapról mind tudtam, ez csak két pontot ért, szóval még úgyis simán átmegyek - főleg hogy most már kijött -, mivel 26 pont a határ.
Köszi a segítséget!
Ha teheted, inkább 2003-as Word-öt használj.
A 2007 egy gány. Ipari hulladék. Szerintem.
Amúgy a "tabulátorok" címszó beírva a súgóba, sok hasznos infót ad.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!