Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy kell ezt a 2007-es...

Hogy kell ezt a 2007-es wordben megcsinálni?

Figyelt kérdés

[link]

Az első képen lévő jó megoldásra gondolok, nekem sehogy se akar kijönni, nem teszi pont a szavakat egymás alá egy tab megnyomásával.

2012. febr. 9. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne legyen a tabulálás előtt és után szóköz.

A példában így néz ki a szöveg tabulálás előtt:

kék neonhal150 Ft

fekete neonhal160 Ft

és a két szó közé raksz egy tabot. Mindenhol így kell csinálni, ahol tabulátor választ el egy szöveget, ott csak az csinálja meg a közöket, ne szóköz(ök).

2012. febr. 9. 19:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Kérlek, segítsetek, igazán sürgős! Holnap vizsgázom, és nincs kitől megkérdeznem...
2012. febr. 9. 19:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de így se jön ki, hogy nem rakok szóközt. A második sort már kicsivel bennebb írja, és legalább öt tabot kell nyomjak, hogy egyáltalán átvigye a második sorba.
2012. febr. 9. 20:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Várj, én nem közte kérdeztem... Közte meglesz az üres hely tabbal, hanem új sorba nem tudom tabbal kezdeni, úgy hogy az első betűk egymás alá essenek.
2012. febr. 9. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Fix tabulátort csinálj, ne a tabbal kattintgass.

Kijelölöd a szöveget, majd leraksz oda a vonalzón egy tabulátort, ahol egy vonalba kell hogy essenek a sorok. Majd ezután ha lenyomod a TAB-ot, akkor a kurzor után lévő szöveg mindig a fix tabulátorpozícióba ugrik.

Nehéz máshogy elmondani, de lehet nem vizsga előtti este kellett volna megismerni egy program működését, az előző napokban is segített volna bárki.

2012. febr. 9. 20:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy működik a program, csak eddig nem adtam neki figyelmet, hogy nem enterekkel kellene kezdeni a sorokat. A vizsgán 32 pontot lehet elérni, a többit a lapról mind tudtam, ez csak két pontot ért, szóval még úgyis simán átmegyek - főleg hogy most már kijött -, mivel 26 pont a határ.

Köszi a segítséget!

2012. febr. 9. 20:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha teheted, inkább 2003-as Word-öt használj.

A 2007 egy gány. Ipari hulladék. Szerintem.

Amúgy a "tabulátorok" címszó beírva a súgóba, sok hasznos infót ad.

G.

2012. febr. 9. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!